Kartonska Kuća Za Bojanje 21058875

17,90 KM

“Otkrijte čaroliju stvaranja s kartonskom kućom za bojanje i pružite svojoj djeci nezaboravno iskustvo zabave i kreativnosti!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kartonska Kuća Za Bojanje 21058875
17,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Uzbudljiva aktivnost koja kombinira zabavu i učenje kroz ručne radove i slikanje! Kartonska kuća za bojanje je igra namijenjena djeci svih uzrasta. Potiče kreativnost, maštu i razvoj umjetničkih vještina dok se zabavljaju.

Ova igra potiče kreativnost, dopuštajući učesnicima da izaberu dizajn, boje i detalje za svoju kuću. Potiče maštu i izražavanje umjetnosti.

Sastavljanje, ukrašavanje i bojanje zahtijevaju koordinaciju oko-ruka i finu motoriku. Ove aktivnosti doprinose razvoju fine motorike, posebno kod malih djece.

Sastavljanje kuće od kartona uključuje određeni nivo rješavanja problema, jer učesnici moraju otkriti kako spojiti dijelove kako bi stvorili koherentnu strukturu.

Ako se igra u grupi, ova aktivnost može potaknuti timski rad i suradnju, posebno ako se dijele materijali i raspravlja o idejama za dizajn.

Sudjelovanje u ručnim radovima, poput izgradnje i bojanja kartonske kuće, može pružiti opuštajuću pauzu od svakodnevnog stresa. To je način da uživate u trenutku prisutnosti.

Korištenjem kartona, potiče se svijest o okolini tako što se ponovno koriste materijali i stvara svijest o važnosti recikliranja.

Veličina kuće je 51 x 32,5 x 32,5 cm.

Garancija prodavatelja traje 2 mjeseca.

Zamislite samo koliko zabave i kreativnosti može pružiti ova kartonska kuća za bojanje! Omogućava djeci svih uzrasta da se izraze, stvaraju i uživaju u procesu. Bez obzira jeste li umjetnički talentirani ili tek počinjete razvijati svoje vještine, ova kuća je savršena platforma za istraživanje bezgraničnih mogućnosti.

Korporacije žele postati hrabrije i maštovitije. Ova kuća pruža idealan način da izrazite svoju kreativnost, bez obzira jeste li samo dijete ili odrasla osoba koja pokušava ponovno otkriti svoju unutarnju umjetničku stranu.

Zaboravite na digitalni svijet i odvojite vrijeme za stvaranje nečeg posebnog. Sastavljanje ove kuće od kartona pruža izazov razmišljanja izvan okvira i razvija vaše sposobnosti rješavanja problema. Također, razvija fine motoričke vještine koje su važne za razvoj djece.

Nakon što sastavite svoju kuću, doći će trenutak za čaroliju boja! Odaberite omiljene boje i počnite slikati svaki detalj tako da vaša kuća postane pravo umjetničko djelo. Svaka četkica potez otkriva novo iznenađenje i pomaže vam izraziti svoju jedinstvenu viziju.

Zamislite samo sreću na licu vašeg djeteta kada završi svoju kuću i vidi svoje stvaranje kako se sjaji pred njima. Ova kuća za bojanje je više od samo igre – to je putovanje kroz maštu, kreativnost i zabavu.

Ne čekajte! Iskoristite ovu priliku i naručite svoju kartonsku kuću za bojanje danas i doživite čaroliju stvaranja sa svojom djecom ili prijateljima.

Značajke

  • Potiče kreativnost, maštu i umjetničke vještine kod djece.
  • Razvija finu motoriku i koordinaciju oko-ruka.
  • Potiče timski rad i suradnju u grupi.
  • Pruža opuštajuću pauzu od svakodnevnog stresa.
  • Promiče svijest o recikliranju kroz ponovnu upotrebu materijala.
  • Platforma za istraživanje bezgraničnih mogućnosti i izražavanje kreativnosti.