Kocke Lego Zoey-In Motocikl Mačak 71479

46,75 KM

“Udi u svijet snova i uzbudljive avanture na Zoeynom motociklu!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kocke Lego Zoey-In Motocikl Mačak 71479
46,75 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Doživi svijet snova u pustolovinama na Zoeynoj motociklu iz televizijske serije LEGO® DREAMZzz™! Gavran vještica iz Nevera ukrao je Zoeyna sjećanja, ali ne brini, ti joj možeš pomoći da ih vratiš. Sastavi super kul model mačke i pretvori je u motocikl-mačku s kotačima ili brzu mačku s turbo potisnicima. Tvoj mačasti motocikl može juriti za gavranom, dok se brza mačka može  boriti protiv njega! Izbor je tvoj!

Zamisli sebe kako jurišaš kroz svijet snova na ovom fantastičnom LEGO Zoey-in Motociklu Mački. Dok voziš na Zoeynom motociklu, uživaj u adrenalinu i uzbuđenju dok pokušavaš vratiti Zoeyna sjećanja. Tvoj maštoviti svijet bit će prepun avanture i uzbuđenja!

Izgradnja ovog LEGO seta je pravi izazov, ali i pravo zadovoljstvo. Svaki dio mačke pažljivo uklapaš i gradiš svoj motocikl. Svrha je ne samo zabaviti se, već i razviti svoje vještine konstrukcije i maštovitosti. Sve dijelove možeš kombinirati i mijenjati kako bi stvorio svoj jedinstveni dizajn motocikla-mačke.

Nakon što završiš s gradnjom, vrijeme je za akciju! Pokreni svoj motocikl i juri za Gavranom vješticom iz Nevera. Tvoj motocikl ima impresivnu brzinu i moć da se bori protiv bilo koje prepreke. Ova nevjerojatna avantura ne samo da će ti pružiti sate zabave, već će i potaknuti tvoju maštovitost i kreativnost.

Kada se suočiš s Gavranom vješticom, pokaži svoje vještine i hrabrost! Brza mačka s turbo potisnicima će ti pomoći da se boriš protiv njega. Tvoj motocikl je spreman za akciju, samo trebaš pokazati svoje vještine i vožnju. Tko zna što će se dogoditi uzbudljivoj završnici ove priče!

LEGO Zoey-in Motocikl Mačak je nevjerojatan set koji će ti omogućiti da uđeš u svijet snova i pustolovine. Sastavljanje ovog seta pružit će ti nevjerojatan osjećaj zadovoljstva, a kada kreneš na vožnju, bit ćeš oduševljen brzinom i akcijom. Ne propusti priliku da se pridružiš Zoeyu u njegovoj misiji vraćanja sjećanja i otkrij novi svijet zabave i maštovitosti!

Značajke

  • Doživi svijet snova i pustolovine na Zoeynom motociklu.
  • Pomogni Zoeyu vratiti svoja ukradena sjećanja.
  • Sastavi i prilagodi LEGO motocikl-mačku.
  • Juri za zlim Gavranom vješticom iz Nevera.
  • Razvijaj vještine konstrukcije i maštovitosti.
  • Uzbudljiva akcija i zabava u svijetu snova.