Kocke Lego Endor Speeder Chase Diorama 75353

188,65 KM

Doživite dinamiku i uzbudenje kultnog filma s LEGO® Star Wars™ Dioramom potjere jurišnicima na Endoru™ – pripremite se za spektakularnu igru!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kocke Lego Endor Speeder Chase Diorama 75353
188,65 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Napravite putovanje uzbudljive galaktičke avanture s LEGO® Star Wars™ Dioramom potjere jurišnicima na Endoru™ (75353)! Ovaj nevjerojatni set donosi dinamiku i uzbuđenje iz kultnog filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija direktno u vaše ruke.

Dio ovog spektakularnog seta su 3 LEGO figurice koje će dodatno oživjeti vašu igru. Princeza Leia, Luke Skywalker i izviđački vojnik su spremni za avanturu na Endoru. Ali to nije sve! Uz figurice dolaze i 2 jurišnika s prozirnim elementima koji mogu letjeti kroz šume Endora pod savršenim kutem. Stvaranje akcijskih scena nikada nije bilo jednostavnije!

Za dodatnu atmosferu, set uključuje i 2 sklopiva stabla koja će kreirati autentičan okoliš Endora. A tu su i novi elementi paprati koji će dodati svježinu svakoj igri. Ovaj set je istinski posvećen detaljima i vjernosti filmu Ratovi zvijezda: Povratak Jedija.

Ali ova diorama nije samo za igranje, ona je i savršena za izlaganje. Uz pločicu s riječima Lukea Skywalkera,  pločicu,  s logotipom za 40. godišnjicu filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija, možete stvoriti jedinstvenu postavku koja će oduševiti svakog obožavatelja serijala.

Kao dio kolekcije LEGO Star Wars za odrasle, ovaj set je idealan dar za vas ili za druge odrasle ljubitelje Ratova zvijezda. Izgradite svoju galaktičku avanturu i budite dio kreativne pustolovine.

Ako vam treba praktičan način za praćenje napretka i spremanje uputa, preuzmite aplikaciju LEGO Builder. Tamo ćete pronaći alate za približavanje i okretanje trodimenzionalnih modela koji će dodatno obogatiti vaše iskustvo.

Ne propustite priliku za istraživanje galaktičkog svijeta Ratova zvijezda na potpuno nov način. Uživajte u gradnji, igri i stvaranju nevjerojatnih scenarija s LEGO® Star Wars™ Dioramom potjere jurišnicima na Endoru™ (75353).

Značajke

  • LEGO® Star Wars™ Diorama s potjerom jurišnika na Endoru™
  • 3 LEGO figurice za uzbudljive galaktičke avanture
  • Autentičan okoliš Endora s 2 sklopiva stabla
  • Sjajan dar za odrasle ljubitelje Ratova zvijezda
  • Idealno za igru i izlaganje
  • Kreirajte nevjerojatne scenarije iz filma Ratovi zvijezda: Povratak Jedija