Little Dutch Plišani Trokut Sailors Bay Ld8623

69,95 KM

Razvijajte djetetovu radoznalost i motoričke vještine uz Little Dutch aktivnosni plišani trokut iz Sailors Bay teme – savršen izbor za sate nevjerojatne igre.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Little Dutch Plišani Trokut Sailors Bay Ld8623
69,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Vaše dijete može pogledati sebe u ogledalu, a ribice će proizvoditi šuškav zvuk kada ih stisnete. No, ima još mnogo drugih zabavnih aktivnosti za otkriti! Na svakoj strani trokuta nalaze se različite aktivnosti. Zahvaljujući veselim bojama na trokutu, osjetila vašeg djeteta će biti stimulirana. Osim toga, ovaj aktivnosni trokut je izrađen od visokokvalitetnih materijala i pogodan je od samog rođenja.

Neka vaše dijete istražuje i uživa u beskrajnim mogućnostima koje pruža ovaj aktivnosni trokut iz Sailors Bay kolekcije! Sve aktivnosti su pažljivo osmišljene kako bi potaknule radoznalost i razvoj vašeg djeteta. Ogledalo će mu omogućiti da istražuje vlastite izraze lica i razvija svijest o sebi. Kada stisne šarenu plišanu ribicu, čut će veseli šuškav zvuk koji će ga oduševiti.

No, to nije sve! Na svakoj strani trokuta čekaju različite aktivnosti koje će oduševiti vaše dijete. Ako želite potaknuti  kreativnost, tu je i strana s slikama koje će vašem djetetu pružiti inspiraciju za pripovijedanje priča.

Važno je napomenuti da je ovaj aktivnosni trokut izrađen od visokokvalitetnih materijala, što znači da je siguran i trajan. Bez obzira na dob vašeg djeteta, ovaj trokut će mu pružiti sate zabave i istraživanja.

Dakle, ako želite da vaše dijete raste u poticajnom i zabavnom okruženju, Little Dutch plišani trokut iz Sailors Bay kolekcije  je savršen izbor. Pružit će  bogatstvo aktivnosti, potaknuti razvoj različitih vještina i zadovoljiti radoznalost. Kvalitetan materijal i pažljivo dizajnirane aktivnosti čine ovaj trokut savršenim partnerom u igri i učenju.

Ne čekajte više, nabavite Little Dutch plišani trokut iz Sailors Bay teme i osigurajte neograničenu zabavu vašem djetetu od samog rođenja!

Značajke

  • Zabavne aktivnosti za poticajni razvoj djeteta.
  • Ogledalo za istraživanje i razvijanje svijesti o sebi.
  • Šuškavi zvuk ribica za veselu igru.
  • Različite aktivnosti na svakoj strani trokuta.
  • Visokokvalitetni materijali za sigurnu i trajnu igru.
  • Poticanje kreativnosti i fine motorike djeteta.