Projektor i lampa Winfun – Starry Lights Medvjedić

47,95 KM

Stvorite magičnu noćnu bajku sa Winfun Starry Lights Medvjedićem Projektorom i Lampom – Darujte djetetu nevjerojatno iskustvo prije spavanja.

Na zalihi

Projektor i lampa Winfun - Starry Lights Medvjedić 47,95 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Olakšvamo roditeljstvo kroz jednostavnost, sigurnost i transparentnost u svemu što radimo.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama.
  • Proizvodi odobreni od institucija EU
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni.
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH.
Zagarantirana sigurna kupovina

Doživite čarobnu atmosferu u sobi svog djeteta s Winfun Starry Lights 2-u-1 Medvjedićem Projektorom i Lampom! Ovaj nevjerojatni uređaj kombinira mekanu plišanu igračku s projektorom zvijezda i noćnom svjetiljkom kako bi stvorio umirujući noćni svjetlosni spektakl.

Nemojte samo kupiti proizvod, kupite emociju. Svi znamo koliko je važno da djeca imaju miranu i opuštenu večer prije spavanja. To može biti izazov za roditelje i dadilje, ali s Winfun Starry Lights Medvjedićem Projektorom i Lampom, pretvorit ćete svaku večer u magično iskustvo.

Kada uključite ovog prekrasnog medvjedića, on će projicirati umirujući prikaz zvjezdane noći na stropu i zidovima. Njegovo mekano svjetlo mijenja boje kako bi stvorilo mirnu i opuštajuću atmosferu. Vaše dijete će se osjećati ugodno i sigurno dok promatra kako se zvijezde polako kreću iznad njih.

Ali to nije sve! Pritisnite gumb za glazbu i medvjedić će puštati prirodne zvukove iz prirode ili umirujuće uspavanke. Vaše dijete će biti uspavano nježnim zvukovima prirode ili nježnom melodijom.

Ova multimedijska igračka ne samo da pruža vizualnu i zvučnu stimulaciju, već također pomaže u razvoju osjetilne svijesti kod djece. Vaše dijete će biti zaokupljeno promatranjem zvijezda i slušanjem zvukova, što će poticati njegovu maštu i kreativnost.

Winfun Starry Lights 2-u-1 Medvjedić Projektor i Lampa je savršena kupnja za roditelje, dadilje i sve koji brinu o dobrobiti djece. Ne samo da pruža zabavu i opuštanje, već je i pedagoška igračka koja pomaže u razvoju dječjih osjetila.

Ne propustite ovu priliku da svojem djetetu pružite najbolje iskustvo prije spavanja. Kupite Winfun Starry Lights 2-u-1 Medvjedić Projektor i Lampa i stvorite čaroliju u sobi svog djeteta!

Značajke

  • Čarobna atmosfera u sobi s medvjedićem projektorom i lampom.
  • Umirujući noćni svjetlosni spektakl za opuštajući san.
  • Projekcija zvjezdanog neba na stropu i zidovima.
  • Glazba prirode i uspavanke za nježno uspavljivanje.
  • Potiče razvoj osjetilne svijesti i maštu djece.
  • Pedagoška igračka za zabavu i dobrobit djece.