Winfun My Flip Up Sounds Baby Telefon

17,90 KM

Upoznajte čaroliju zvukova s našim baby telefonom ‘My Flip Up Sounds’!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Baby telefon “My Flip Up Sounds” je savršen proizvod koji će zadovoljiti sve potrebe i želje tvojeg djeteta. Ovaj prekrasni flip telefon dolazi s slikom bebe koja će odmah privući pažnju malenih očiju.

Ali ovaj telefon nije samo igračka, on nudi mnogo više od toga. S četiri različita oblika i boje gumba koji emitiraju zabavne melodije, tvoje dijete će biti oduševljeno pritiskanjem i eksperimentiranjem s različitim zvucima. Osim toga, telefon ima i bljeskajući zvučni signal koji će dodatno oduševiti tvoje dijete.

Jedan od zanimljivih dodataka na ovom telefonu je sigurnosno ogledalo. Tvoje dijete će se veseliti gledajući svoje odraze i istražujući svoje lice. Sigurnosno ogledalo također može potaknuti razvoj samosvijesti kod djece.

Ovaj baby telefon koristi 2 AAA baterije koje su uključene u pakiranje. Također, preporučena dob za korištenje ovog telefona je 3 mjeseca i više.

Jednostavno rečeno, ovaj baby telefon je neodoljiv. S njim, tvoje dijete će uživati u igri i istraživanju zvukova, a istovremeno razvijati svoju motoriku i osjetila.

Naruči svoj “My Flip Up Sounds” baby telefon i pruži svom djetetu dar koji će ga oduševiti i razvijati njegove sposobnosti. Ne čekaj, djeca brzo rastu, a ovo je savršena prilika da im pružiš iskustvo koje će ih oblikovati za budućnost.

Značajke

  • Baby telefon “My Flip Up Sounds” s privlačnom slikom bebe.
  • Različiti oblici i boje gumba s zabavnim melodijama.
  • Bljeskajući zvučni signal za dodatno oduševljenje.
  • Sigurnosno ogledalo potiče razvoj samosvijesti kod djece.
  • Koristi 2 AAA baterije koje su uključene u pakiranje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.