Kutija za igračke – Vjeverica

22,95 KM

Na zalihi

Kutija za igračke - Vjeverica 22,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Materijal visoke kvalitete: Košara za igračke ili rublje izrađena je od Oxford tkanine i ima podstavu od vodootpornog premaza. Može se obrisati vlažnom krpom radi lakšeg čišćenja. Korpa ima sklopivi dizajn i prenosiva je.

Dizajn s uzicom: ima poklopac s uzicom za zatvaranje kako bi vaše igračke ostala bez prašine. Šik i jednostavan izgled pruža prirodnu i elegantnu estetiku koja se besprijekorno stapa s okolnim i dekorom.

Širok raspon upotrebe: Ova košara prikladna je za spremanje prljave odjeće, igračaka i potrepština za kućne ljubimce itd. Idealna za studentske domove, kampere, apartmane, korištenje u hotelima i pomoćnim prostorijama. Može se spremiti u kuhinji, dnevnoj sobi, kupaonici, ormaru itd.

Košarica za dječju sobu otporna na prašinu – platnena navlaka s uzicom spriječit će prašinu i spriječiti ispadanje odjeće ili igračaka

Prijenosan i praktičan – ručka olakšava pospremanje neuredne igračke i odjeće i praktična je za transport odjeće, vrlo štedi rad. Mali savjeti – dugotrajni transport može uzrokovati nabore na proizvodu. Ne brinite, može se ukloniti punjenjem odjeće ili glačanjem!