Narukvica Top Model – BFF Moonlight

13,50 KM

Pokaži svojoj najboljoj prijateljici koliko ti je stalo – Top Model Narukvica prijateljstva te vodi ravno u njeno srce!

Na zalihi

Narukvica Top Model - BFF Moonlight 13,50 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Narukvice prijateljstva iz Top Modela su savršen način da pokažeš svojoj najboljoj prijateljici koliko ti je stalo do nje.

Na jednoj kartici ćeš pronaći dvije narukvice, svaka sa šarenom trakom od poliestera. Sa trakama u različitim bojama, možeš odabrati onu koja najbolje odgovara tvom stilu ili osobnosti. Ali to nije sve! Svaka narukvica ima prekrasan privjesak u obliku srca, zvijezde ili bisera. Privjesak je napravljen od visokokvalitetnog materijala kako bi trajao i izgledao lijepo.

Ove narukvice su više od običnih modnih dodataka. One predstavljaju vašu jedinstvenu vezu sa prijateljem, podsjećajući vas na trenutke koje ste proveli zajedno i podršku koju pružate jedno drugome. Nošenje ove narukvice će te uvijek podsjećati na nesebičnu ljubav i prijateljstvo koje dijelite.

Narukvice prijateljstva iz Top Modela su idealan poklon za bilo koju prigodu. Možeš ih pokloniti svojoj sestri, majci ili najboljoj prijateljici kako bi pokazala koliko ti je stalo. One su savršen način da izraziš svoju ljubav i zahvalnost prema dragim osobama u tvom životu.

Bilo da ih nosiš zasebno ili zajedno sa svojom prijateljicom, ove narukvice će zasigurno privući pažnju. Njihov jedinstveni dizajn i kvalitetni materijali će se istaknuti na tvom zglobu i dodati dozu elegancije tvom izgledu. Također, lako se mogu prilagoditi tvom veličini zgloba.

Značajke

  • Savršen poklon za najbolju prijateljicu
  • Simbol neraskidivog prijateljstva sa prekrasnim privjeskom
  • Trake u različitim bojama koje odgovaraju tvom stilu
  • Više od običnog modnog dodatka
  • Izrazi ljubav i zahvalnost prema dragim osobama
  • Dodaju dozu elegancije i ističu se na zglobu