Top Model Kutija Sa Kodom i Zvukom Model 2

58,75 KM

Osjetite čaroliju svog nakita uz Top Model Kutiju sa Kodom i Zvukom Model 2 – blaga elegancija koja će oduševiti svaku ženu!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Top Model Kutija sa Kodom i Zvukom Model 2 – Čuvajte svoj nakit na luksuzan i siguran način!

Jeste li ikada poželjeli predivnu kutiju koja će ne samo sigurno čuvati vaš nakit, već će vam i pružiti osjećaj zadovoljstva? Top Model Kutija sa Kodom i Zvukom  je savršeno rješenje za vas!

Ova luksuzna kutija je posebno dizajnirana za čuvanje vašeg nakita na elegantan način. Odaberite svoj jedinstveni kod i zaključajte svoje blago. Svaki put kad otvorite kutiju kucanjem tajnog koda, otkrit ćete nešto posebno – kutija će započeti svirati omiljenu TOP MODEL glazbu.

Nestvaran doživljaj otvaranja kutije naglašava vašu ljubav prema nakitu na jedinstven način. Trenutak kad se melodija zaživi i naglas podcrtava vaš stil i eleganciju. Pri svakom otvaranju, osjetit ćete uzbuđenje i tiho zadovoljstvo koje vam pruža Top Model Kutija sa Kodom i Zvukom Model 2.

Ova kutija nije samo funkcionalna, već i estetski prekrasna. Dimenzije kutije (14,5x20x12,5cm) savršeno su dizajnirane da pruže dovoljno prostora za vaš nakit, ali i da se uklope u svaki prostor. Bez obzira jeste li u svojoj spavaćoj sobi ili na putovanju, ova kutija bit će vaš najvrijedniji pratitelj.

Top Model Kutija sa Kodom i Zvukom Model 2 je idealan poklon za sebe ili nekoga koga volite. Pronađite svoju jedinstvenu kombinaciju koda i iznenadite sebe ili voljene osobe ovom posebnom kutijom. Darujte ljubav, eleganciju i luksuz – Top Model Kutija sa Kodom i Zvukom Model 2 će to omogućiti.

Značajke

  • Luksuzna kutija za sigurno čuvanje nakita sa tajnim kodom.
  • Kutija svira omiljenu TOP MODEL glazbu pri otvaranju.
  • Estetski prekrasan dizajn koji se uklapa u svaki prostor.
  • Dimenzije pružaju dovoljno prostora za vaš nakit.
  • Idealna poklon za ljubav, eleganciju i luksuz.
  • Naručite danas i doživite čaroliju čuvanja nakita.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.