Bojice Top Model – 18 bojica sa šiljilom

18,00 KM

Oživi maštu svoje male umjetnice s TOPModel setom olovaka u boji – stvori nevjerojatna remek-djela!

Na zalihi

Bojice Top Model - 18 bojica sa šiljilom 18,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Set olovaka u boji TOPModel je savršen izbor za sve male umjetnice! Sadrži 18 jarkih boja koje će oživjeti svaku sliku i crtež. Olovke su proizvedene s posebnom pažnjom prema kvaliteti i otpornosti na lomljenje, tako da će trajati dugo vremena.

Sa ovim setom, tvoje dijete će imati sve potrebno za kreativno izražavanje. Svaka olovka donosi nevjerojatno precizne i živopisne boje, tako da će svaki crtež biti očaravajući. Set dolazi s praktičnim šiljilom, tako da uvijek mogu imati oštre vrhove i postići najbolje rezultate.

Olovke u ovom setu su iste boje kao one u popularnim pernicama TOPModel. To znači da je set idealan za ponovno punjenje. Tvoje dijete će moći koristiti ove olovke dugo vremena i kreativno se izražavati bez brige hoće li boje nestati.

Osim što su izuzetno kvalitetne, ove olovke su i estetski privlačne. Dizajnirane su posebno za djevojčice i pružaju dozu šarma i stila. Tvoje dijete će biti oduševljeno bojama i dizajnom ovog seta.

Neka tvoje dijete iskoristi svoju kreativnost uz TOPModel set olovaka u boji. Dajte im priliku istraživati umjetnost, stvarati prekrasne slike i izražavati svoje ideje. Ovaj set je savršen dodatak za povratak u školu i garantira sate zabave i kreativnosti.

Ne propusti priliku da svojem djetetu pružiš alat za maštovito izražavanje. Dodaj TOPModel set olovaka u boji u košaricu i omogući im da njihova umjetnost procvjeta!

Značajke

  • 18 jarkih boja koje će oživjeti svaki crtež
  • Otporne na lomljenje, trajat će dugo vremena
  • Precizne i živopisne boje, očaravajući rezultati
  • Dolazi s praktičnim šiljilom
  • Idealno za ponovno punjenje, trajne boje
  • Estetski privlačne, dizajnirane za djevojčice