Šator Teepee – Laneni bijeli

49,90 KM

Šator Mondo.

Na zalihi

Šator Teepee - Laneni bijeli 49,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Šator TEEPEE je savršeno mjesto za igru, čitanje ili rješavanje slagalica. To je utočište u kojem djeca mogu slobodno graditi svoj mali svijet, zaštićeni od sunčeve svjetlosti i vjetra. Ulaz se može zatvoriti.
Ovaj šator za igru ​​savršen je za korištenje kod kuće, u vrtu, na terasi, na plaži ili na pikniku. Zahvaljujući jednostavnoj konstrukciji, lako se postavlja i sklapa, prozračan je i ne zagrijava se unutra

IZRAĐEN OD PRIRODNIH PREMIUM MATERIJALA – Dječji šator za igru ​​izrađen je od 100% prirodnog, netoksičnog, neobojenog, posebno sigurnog, prozračnog pamučnog platna. Stubovi šatora izrađeni su od čvrstog borovog drva i bez kemijskih mirisa i štetnih tvari. Ovi ručno izrađeni, 4-strani teepee šatori za igru ​​izrađeni su prema najvišim standardima koji osiguravaju čvrstu dugotrajnu upotrebu. Samo najbolje za vaše dijete za spavanje ili igru, fokusiranje na crtanje u svojim bojankama, dijeljenje tajni ili čak pohranjivanje igračaka.

VESELA USPOMENA IZ DJETINJSTVA – Budite svjedoci neprocjenjivog izraza lica svog djeteta ili unuka kada otvore vlastiti dječji šator. Ako tražite ultimativnu igračku za bilo koje dijete, ovaj platneni teepee šator osvojit će njihova srca. Toplo preporučamo da svojoj djeci dopustite da personaliziraju svoj tipi bojom na bazi vode, ulja ili akrilom, naljepnicama ili svijetlim pramenovima.

Visina Šatora: 160cm

Napomena: tepih nije uključen u proizvod!