Spidey Edukacijske Igre

39,95 KM

Otkrijte svijet Spideya kroz nevjerojatnu kolekciju edukativnih igara za djecu!

Nema na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Uživajte u svijetu superheroja Spideya uz kolekciju obrazovnih igara za mlađu djecu – Spidey Edukacijske Igre! Ova obimna kolekcija igara pruža nevjerojatno iskustvo za najmlađe. Sastoji se od 10 edukativnih igara, svaka sa samokorektivnim dijelovima, koja će potaknuti kreativnost, maštu, znatiželju i opažanje kod djece.

Svaka igra dolazi sa čvrstim plastičnim dijelovima i 10 kartonskih edukativnih igara koje će vaša djeca voljeti. Uz to, 8 plastičnih cilindara je također uključeno kako bi dodatno obogatili igru.

Ova kolekcija Spidey Edukacijskih igara će potaknuti znatiželju djece i razviti njihovu sposobnost dekodiranja slika. Ali to nije sve! Ove igre također potiču kreativnost i maštu kod djece, pružajući im mogućnost da stvaraju vlastite priče i scenarije.

Osim što su zabavne, ove igre također imaju obrazovnu komponentu. Djeca će učiti kroz igru, razvijajući svoje vještine i znanje dok se zabavljaju.

Ova kolekcija Spidey Edukacijskih igara je idealan način za djecu da istraže svijet Spideya i istovremeno razvijaju svoje vještine. Igrajući ove igre, djeca će razvijati svoje kognitivne vještine, poticati logičko razmišljanje i rješavanje problema.

Nabavite kolekciju Spidey Edugames danas i omogućite svojoj djeci da se upuste u nevjerojatnu avanturu uz svog omiljenog superheroja!

Značajke

  • Kolekcija Spidey Edugames pruža obrazovne igre za mlađu djecu.
  • Igre potiču kreativnost, maštu i znatiželju kod djece.
  • Svaka igra ima samokorektivne dijelove i kartonske igre.
  • Uključeni su čvrsti plastični dijelovi i cilindri.
  • Djeca će razvijati dekodiranje slika i kognitivne vještine.
  • Kolekcija je idealna za istraživanje svijeta Spideya i učenje kroz igru.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.