Safety First Keeny Pophero Hranilica Plava

108,30 KM

Maksimalan užitak i minimalano zauzimanje prostora – hranilica Keeny Pop Hero je rješenje koje ste tražili za vašeg mališana!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Hranilica Keeny Pop Hero od Safety First-a je savršena, ultra kompaktna hranilica koja će vam uštedjeti prostor. Sa svojim jednostavnim dizajnom, ova hranilica će se uklopiti u svaki prostor i omogućiti vam da maksimalno iskoristite svaki centimetar.

Sigurnost je na prvom mjestu, zato je ova hranilica opremljena sigurnosnim pojasom koji osigurava da vaše dijete bude sigurno i stabilno tokom obroka.

Ova hranilica je idealna za vašeg mališana jer se može prilagoditi rastu i razvoju djeteta. Podešavanje pločice u 4 različite pozicije omogućava da vaše dijete bude udobno smješteno tokom obroka.

Osim toga, ova hranilica je jednostavna za upotrebu. Lako se preklapa i štedi 50% prostora kada je sklopljena. To je posebno korisno ako vam nedostaje prostora u vašem domu.

Još jedna prednost ove hranilice je lakoća održavanja. Možete je lako očistiti samo spužvom i vodom, što je definitivno praktično kada je u pitanju čišćenje poslije obroka.

Dimenzije hranilice su 62 x 73 x 99 cm kada je otvorena i 63 x 62 x 23 cm kada je sklopljena. Težina iznosi 4,8 kg.

Hranilica Keeny Pop Hero je namijenjena djeci od 6 mjeseci do 15 kg. Dolazi u prelijepoj plavoj boji koja će sigurno svidjeti vašem mališanu. Proizvedena je od visokokvalitetnih materijala.

Uz hranilicu Keeny Pop Hero, ne samo da ćete dobiti funkcionalan proizvod koji će vam uštedjeti prostor, već ćete također osigurati sigurnost i udobnost vašem djetetu tokom obroka. Nemojte čekati, nabavite ovu fantastičnu hranilicu i olakšajte sebi i svom djetetu obroke.

Značajke

  • Hranilica Keeny Pop Hero – kompaktna i sigurna.
  • Prilagodljiva hranilica za udobnost vašeg djeteta.
  • Jednostavna za sklapanje i čišćenje.
  • Ušteda prostora – sklopljena zauzima 50% manje.
  • Visokokvalitetni materijali i 2 godine garancije.
  • Sigurnosni pojas sa 3 tačke za stabilnost tokom obroka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.