Puzzle Bing – Slagalice u školi 12+12

13,50 KM

Otkrijte čaroliju šume uz Puzzle Supermaxi 12+12 Bing – Slagalice u šumi i dopustite da se vaša mašta razigra!

Na zalihi

Puzzle Bing - Slagalice u školi 12+12 13,50 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Da biste ostali zabavni i aktivni, isprobajte Puzzle Supermaxi 12+12 Bing – Slagalice u šumi! Ovaj set slagalica ne samo da će vam pružiti sate zabave, već ćete se također igrati sa svojim omiljenim likovima iz šume.

Sa svojim formatom od 2 x 50×35 cm i 2×12 komada, ove slagalice će vam pružiti izazov i zadovoljstvo pri sastavljanju. Bez obzira jeste li ljubitelj puzzle igara ili tek počinjete, ove slagalice će vam pružiti sate zanimljivog i edukativnog sadržaja.

Ovaj set slagalica je pogodan za djecu stariju od 3 godine, što ga čini savršenim izborom za razvoj njihovih kognitivnih vještina i koncentracije. Pored toga, ova slagalica će potaknuti njihovu maštu i kreativnost dok sastavljaju sliku sa svojim omiljenim likovima.

Uz Puzzle Supermaxi 12+12 Bing – Slagalice u šumi, možete se potpuno opustiti i uživati u igri. Sastavljanje ovih slagalica će vam pružiti trenutke mira i smirenosti, dok se uranjate u svijet prirode i šume. Predstavite sebi i svojoj djeci nevjerojatnu avanturu dok sastavljate sliku i stvarate svoju šumsku priču.

Ne čekajte, nabavite svoj primjerak Puzzle Supermaxi 12+12 Bing – Slagalice u šumi i uživajte u zabavi i igri sa svojim omiljenim likovima. Ova slagalica će vam pružiti sate kvalitetnog, zabavnog i edukativnog sadržaja. Nabavite je odmah i prepustite se igri!

Značajke

  • Puzzle Supermaxi 12+12 Bing – Slagalice u šumi pružaju sate zabave
  • Format od 2x50x35 cm i 2×12 komada
  • Pogodne za djecu stariju od 3 godine
  • Razvoj kognitivnih vještina i koncentracije
  • Potiču maštu i kreativnost
  • Opustite se i uživajte u igri sa omiljenim likovima