Poučne Priče Za Djecu – Ivica I Marica Priča O Hrabrosti

10,75 KM

Naučite djecu hrabrosti kroz nevjerojatno putovanje s Ivicom i Maricom!

Na zalihi

Poučne Priče Za Djecu - Ivica I Marica Priča O Hrabrosti 10,75 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Priča o Ivici i Marici ohrabruje djecu da se suoče s neočekivanim poteškoćama i događajima koji iskušavaju njihovu hrabrost. Ova poučna priča podučava djecu da odrastanje uključuje suočavanje s izazovima i prevladavanje teškoća kako bi postali hrabri i snažni pojedinci.

U ovoj priči, braća i sestre Ivica i Marica suočavaju se s mnogim izazovima i opasnostima dok lutaju šumom. No, oni ne gube hrabrost i snalažljivost. Kroz svoju hrabrost, oni pronalaze snagu da se suoče s nestabilnim situacijama i pronađu put nazad kući.

Ova priča podsjeća djecu da su svaka poteškoća i neuspjeh samo prilika za rast i razvoj. Kroz izazove s kojima se susreću, Ivica i Marica stječu nove vještine, samopouzdanje i snagu. Tijekom svog putovanja, oni uče kako se nositi s neočekivanim situacijama i kako pronaći rješenja za probleme.

Priče poput ove predstavljaju vrijedno blago jer nas podsjećaju da su životne poteškoće neizbježne, ali da su one prilika za rast i razvoj. Bez hrabrosti, ne bismo bili u stanju suočiti se s tim izazovima i prevladati ih. Priče poput ove inspiriraju djecu da budu hrabri, inovativni i uporni u suočavanju s poteškoćama koje mogu susresti u životu.

Povedite svoje mališane na putovanje kroz ovu uzbudljivu priču o hrabrosti, koja će ih poučiti vrijednim životnim lekcijama. Uz Poučne Priče Za Djecu – Ivica I Marica Priča O Hrabrosti, vaša djeca će se upustiti u nevjerojatno putovanje iz mašte, dok istovremeno stječu važne vještine i vrijednosti. Neka ova knjiga bude njihov vodič kroz odrastanje i hrabrost!

Značajke

  • Ivica i Marica hrabro se suočavaju s izazovima i opasnostima.
  • Poteškoće su prilika za rast i razvoj.
  • Priča inspirira djecu da budu hrabra i uporna.
  • Djeca stječu vještine i samopouzdanje kroz svoje putovanje.
  • Priče poput ove poučavaju djecu vrijednim životnim lekcijama.
  • Knjiga je vodič za odrastanje i hrabrost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.