Plišani Pas Pete

44,00 KM

Upoznajte najslađeg plišanog prijatelja za vaše maleno čudo – plišanog psa u kutiji koji će ih oduševiti!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Zamislite svijet pun nježnosti i igre za vašeg najmlađeg. Baby Clementoni vam predstavlja najnoviji dodatak njihove kolekcije – Plišanog Psa Petea. Ovaj mekani i sigurni plišani pas je napravljen posebno za najmanju djecu, pružajući im nevjerojatno iskustvo igre i mekoće.

Ovaj plišani pas posebno je dizajniran kako bi poticao razvoj vašeg djeteta na mnogim razinama. Izrađen od raznih materijala, pruža višesenzorno iskustvo i potiče razvoj taktilne percepcije u najranijim fazama života. Ova igračka je više od običnog plišanog psa, ona je prijatelj koji pruža sigurnost i omogućuje vašem djetetu da istražuje i uči.

Plišani pas dolazi u prekrasno dizajniranoj kutiji koja je savršena za igru. Kutija je oslikana živopisnim ilustracijama i može se koristiti kao kućica za psa. Na taj način, vaše dijete može koristiti svoju maštu i stvoriti prekrasne priče i avanture za svog plišanog prijatelja.

Pomoć kod izrastanja zubića:

Ovaj mekani plišani pas dolazi s unaprijed osmišljenim dodatkom za žvakanje, koji je posebno dizajniran za fazu izrastanja zubića kod najmanjih beba. Na taj način, osiguravate da vaše dijete ima dodatnu igračku koja će ga umiriti i olakšati bolove.

Ova igračka je dio Baby Clementoni linije namijenjene djeci od 0 do 36 mjeseci. Može se lako prati u perilici rublja te je potpuno sigurna za vaše dijete. Bez obzira jeste li odlučili darovati ovaj plišani pas ili ga zadržati za vlastito dijete, bit će to igračka koja će pružiti sate i sate igre, nježnosti i veselja.

Baby Clementoni plišani pas u kutiji je savršen izbor za najmlađe. Omogućuje im da se igraju u svijetu nježnosti, istovremeno potičući njihov razvoj i učenje. Uz ovu igračku, vaše dijete će pronaći novog najboljeg prijatelja koji će ga pratiti tijekom svih faza rasta i razvoja. Ne oklijevajte, uzmi ovog prekrasnog plišanog psa za svoje dijete i stvorite nevjerojatna sjećanja koja će trajati cijeli život.

Značajke

  • Plišani pas za najmlađe
  • Razvija taktilnu percepciju i potiče igru i učenje
  • Kutija kao kućica za psa – potiče maštu i kreativnost
  • Dodatak za zubiće – umiruje i olakšava bolove
  • Siguran za djecu – lako se pere
  • Najbolji prijatelj kroz sve faze rasta i razvoja