Peppa Pig Drveni Sat Za Učenje

16,95 KM

Naručite danas Peppa Pig Drveni Sat za Učenje i omogućite svom djetetu avanturu u istraživanju brojeva i vremena!

Nema na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Peppa Pig Drveni Sat Za Učenje je odličan alat za učenje brojanja i otkrivanje vremena za djecu stariju od 3 godine. Ovaj sat je osmišljen na način koji će djeci pomoći da broje blokove i pokreću kazaljke sata kako bi vježbali otkrivanje vremena.

Sat je jednostavan za korištenje i ima šareni dizajn s Pepom Prase koji će privući pažnju djece. Izrađen je od drvenog materijala što ga čini izdržljivim i trajnim. Dimenzije sata su 22.3cm visina, 22.3cm širina i 2.5cm dubina, a težina iznosi 163g.

Ovo nije samo običan sat, već je osmišljen da pokrene djetetovu maštu i pomogne mu u učenju. Zamislite kako vaše dijete uživa u igri s ovim prekrasnim satom, dok uči brojeve i otkriva tajne vremena.

Ovaj drveni sat za učenje nije samo igračka, već je i edukativni alat. Dok se dijete igra s njim, ono će istovremeno učiti i razvijati motoričke vještine te stjecati osnovno znanje o brojevima i vremenu.

Uz Peppa Pig Drveni Sat Za Učenje, vaše dijete će biti zainteresirano i angažirano. Ovaj proizvod je savršen za roditelje koji žele da njihova djeca uče na kreativan i zabavan način.

Naručite Peppa Pig Drveni Sat Za Učenje danas i omogućite svom djetetu ne samo igru, već i edukaciju. Iskoristite ovu priliku da pružite svojoj djeci alat koji će im pomoći u razvoju i učenju dok se igraju.

Ne propustite priliku da vidite svoje dijete kako uživa u učenju s ovim prekrasnim Peppa Pig Drvenim Satom Za Učenje. Kupite ga danas i otvorite vrata zabave i učenja za svoje dijete!

Značajke

  • Sat za učenje brojanja i otkrivanje vremena za djecu
  • Drveni materijal i šareni dizajn s Pepom Prase
  • Edukativni alat za razvoj motoričkih vještina
  • Kreativan i zabavan način učenja
  • Omogućava djeci da istovremeno igraju i uče
  • Otvori vrata zabave i učenja za dijete

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.