Mišići za plivanje Mondo – Unicorn

4,90 KM

Otkrijte čaroliju plivanja  uz ove neodoljive naramenice koje pružaju sigurnost i potiču igru u vodi.

Na zalihi

Mišići za plivanje Mondo - Unicorn 4,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Osigurajte vašem dijetetu zabavu ali i osjećaj sigurnosti tijekom plivanja. Naramenice će pomoći djetetu da ostane na površini vode pružajući mu osjećaj sigurnosti i potičući na igru u vodi. Igre u vodi potpomažu razvoju motorike pokreta.

Naramenice su lagane i praktične. Ne zauzimaju puno prostora što znači da ih možete ponijeti bilo gdje. Koristite ih za igru u bazenu, jezeru ili moru. Pogodne su za djecu već od 2 godine starosti pod nadzorom roditelja.

Uključite se u svijet plivanja uz ove prekrasne naramenice! Vaše dijete će se osjećati hrabro i sigurno na vodi! Naramenice su izrađene od kvalitetnih materijala. Neka Vaše dijete započne svoju avanturu u plivanju s ovim predivnim  naramenicama koje dolaze u jedinstvenom i privlačnom dizajnu.

Pomoću ovih naramenica vaše dijete će brzo naučiti osnovne vještine plivanja, poput održavanja, ravnoteže i kretanja rukama i nogama.Naramenice pružaju sigurnost i podršku, omogućavajući djetetu da se oslobodi straha od vode i uživa u plivanju. Osim toga, ove naramenice su dizajnirane da budu udobne i lagane za nošenje.

Zaštitite vaše dijete i potaknite njegovu ljubav prema plivanju uz ove predivne naramenice. Neka svako plivanje bude veselo iskustvo  koje će vaše dijete cijeniti zauvijek. Kupite danas naramenice za plivanje i zajedno stvorite nezaboravne trenutke na vodi!

Značajke

  • Naramenice za plivanje s jednorozima za djecu od 2 godine.
  • Pružaju sigurnost i podršku- za učenje plivanja.
  • Lagane, praktične.
  • Potiču razvoj motorike .
  • Dugotrajne i udobne za nošenje.
  • Stvaramo nezaboravne trenutke zajedno!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.