Multifukcionalni Dvostrani Stol Sa Svjetlom I Glazbom 22020629

49,90 KM

Ulazak u svijet mašte i učenja: Upoznajte multifunkcionalni stol koji će oduševiti i educirati vaše dijete!

Na zalihi

Multifukcionalni Dvostrani Stol Sa Svjetlom I Glazbom 22020629 49,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Multifunkcionalni dvostrani stol sa svjetlom i glazbom 22020629 je savršena igračka koju svaki roditelj treba za svoje dijete. Ovaj stol nije samo igračka, već i interaktivni alat koji potiče pravilan razvoj djeteta. S raznim aktivnostima i svijetlim LED svjetlima, ovaj stol će zainteresirati i educirati vaše dijete.

Jednom kada vaše dijete pritisne bilo koji oblik na stolu, LED diode će svijetliti u različitim konfiguracijama na vrhu. Šareni elementi i različiti oblici će privući pažnju vašeg mališana i pomoći mu da nauči prepoznati boje i strukture. Ovaj stol je dizajniran s oku ugodnim, svijetlim bojama, što ga čini idealnim i za dječake i za djevojčice.

Pored zabave, ovaj stol također ima mnoge edukativne prednosti. Elementi koji se mogu pritisnuti pomažu djeci da nauče kako koristiti svoje ruke i pružaju im mogućnost da istraže i osjete ono što vide. Osim toga, ovi elementi će potaknuti djetetov sluh.

Što je na stolu? – osvijetljeni bubnjevi – zupčanici – gumbi s razmakom za pokretanje različitih melodija – klizači raketa i svemirskih brodova – kontrola zvuka – knjižica s vanjskim prostorom – rotirajući miš ispod kupole, okretanjem gumba da vidite kako se okreće za 360 stupnjeva – luk s kuglicama To su prednosti stola, ali to nije sve. Sa stražnje strane ćete pronaći ploču na koju možete pričvrstiti kocke, one nisu uključene u set, ali obično one koje mališan ima kod kuće sigurno odgovaraju. Mališan će također vježbati preciznost i ručne vještine gradeći svemirsku raketu.

Stol se napaja s tri baterije od 1,5V AA koje nisu uključene. Igračka je primjerena za djecu stariju od 18 mjeseci.

Ovaj interaktivni stol ima CE certifikat i u skladu je s EN 71 standardom, što znači da je siguran i kvalitetan proizvod za vaše dijete.

Dajte svom djetetu najbolji alat za igru i učenje. Nabavite multifunkcionalni dvostrani stol sa svjetlom i glazbom 22020629 i vidite kako se vaše dijete zabavlja i razvija vještine.

Značajke

  • Multifunkcionalni stol sa svjetlom i glazbom za djecu
  • Potiče pravilan razvoj i učenje djeteta
  • LED svjetla i razni oblici privlače pažnju djeteta
  • Edukativni alat za istraživanje i razvoj motoričkih vještina
  • Mogućnost građenja svemirske rakete
  • Siguran i kvalitetan proizvod za djecu od 18 mjeseci+

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.