Mondo Barbie Craft Set Uređivanje Kampera

47,95 KM

Dajte krila mašti svog djeteta uz Barbie Craft Set – Uredi Kamper!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Super kamperi Barbie Craft Set Uredi Kamion je fantastičan set s kojim će djeca moći izraziti svoju kreativnost i stvoriti jedinstveno i personalizirano vozilo. Kamper ima dimenzije 18 x 40 x 27 cm nakon što bude sastavljen, a dolazi s raznim dodacima za ukrašavanje.

U pakiranju se nalazi 4 role naljepnica, 3 role  traka, 6 flomastera, 6 olovaka, 20 žica, 96 ljepljivih kamenčića, 16 pom pom kuglica, 2 kartonske lutke, 3 lista odjeće, 2 A4 lista za bojanje, 1 poster A3, 1 knjiga s naljepnicama, 2 štambilja i 1 jastučić za tintu. Svim tim materijalima djeca mogu personalizirati kamper prema vlastitom ukusu dodajući detalje i ukrase kako bi ga učinili jedinstvenim i posebnim.

Ovaj set je namijenjen djeci starijoj od 6 godina i idealan je za razvijanje kreativnosti i motoričkih vještina. Super kamper Barbie Craft Set je odličan poklon za djecu koja vole modu i dizajn.

Zahvaljujući svojoj svestranosti, ovaj set može se koristiti kao zabavna i poticajna igra, ali i kao edukativna aktivnost koja potiče maštu i motoričke sposobnosti djece. Mogućnost personalizacije kampera s vlastitim crtežima i ukrasima čini ovaj set jedinstvenim i posebnim, savršenim za djecu koja vole stvaranje i izmišljanje.

Super kamper Barbie Craft Set  je odličan izbor za djecu koja vole kreativnost i dizajn. S 500 dijelova i mogućnošću personalizacije, ovaj set pruža sate zabave i potiče maštu i motoričke sposobnosti djece.

Značajke

  • Fantastičan set za djecu za izražavanje kreativnosti
  • Kamper dimenzija 18 x 40 x 27 cm s raznim dodacima
  • Razvija kreativnost i motoričke vještine djece
  • Personalizirajte kamper s vlastitim crtežima i ukrasima
  • 500 dijelova za sate zabave
  • Idealno za djecu koja vole modu i dizajn

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.