Moja Prva Knjiga Morske Životinje

11,90 KM

Otkrijte čaroliju učenja i istraživanja uz Moju Prvu Knjigu i pružite svom djetetu nevjerojatno edukativno iskustvo koje će ga očarati i razviti njegove osjetilne sposobnosti.

Na zalihi

Moja Prva Knjiga Morske Životinje 11,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Upoznajte “Moju Prvu Knjigu” – nevjerojatno privlačna i edukativna knjiga za bebe. Ova nevjerojatno meka i sigurna knjiga od tkanine posebno je dizajnirana kako bi potaknula rani razvoj vašeg djeteta.

Ova knjiga za bebe pruža raskošno vizualno iskustvo s predivnim crtežima i slikama 12 različitih slatkih životinja. Vaše dijete će uživati u prepoznavanju tih životinja i učiti nove riječi i boje kroz igru i dodirivanje stranica knjige.

Njene stranice su posebno dizajnirane kako bi pružile bogat i senzorni doživljaj vašem djetetu.

“Moja Prva Knjiga” je posebno dizajnirana za bebe koje su u fazi crno-bijelog vida. Sadrži kontrastne crno-bijele slike koje privlače pažnju vašeg djeteta i pomažu u razvijanju vizualnih sposobnosti. Kroz igru s ovom knjigom, vaše dijete će naučiti prepoznavati boje i oblike te potaknuti razvoj kognitivnih vještina.

Sigurnost vašeg djeteta nam je na prvom mjestu. “Moja Prva Knjiga” je izrađena od sigurnih i pouzdanih materijala bez BPA, bez mirisa i nježnih za dječju kožu. Šavovi su čvrsti, a knjiga je otporna na kidanje i sprječava slučajno gutanje malih dijelova. Boje i uzorci se ne blijede lako, tako da je samo jedno brzo pranje dovoljno da je održite sigurnom i čistom za vaše dijete.

Ovo je idealan poklon za bebe od 0 do 18 mjeseci. “Moja Prva Knjiga” potiče razvoj mozga vašeg djeteta kroz vizualne, slušne i osjetne podražaje, pomažući mu da zdravo raste. Ova meka knjiga za bebe je lagana i zabavna, bez obzira na to jeste li u potrazi za poklonom za djevojčicu ili dječaka. Također dolazi s vezicom za pričvršćivanje na autosjedalicu, krevetić, kolica ili krevet, tako da je možete koristiti bilo gdje.

Neka vaše dijete doživi čaroliju učenja i istraživanja uz “Moju Prvu Knjigu”!

Značajke

  • Privlačna i edukativna knjiga za bebe
  • Interaktivne značajke za senzorno iskustvo
  • Razvija vizualne i kognitivne sposobnosti
  • Siguran materijal bez BPA i prikladan za bebe
  • Idealno kao poklon za bebe od 0 do 18 mjeseci

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.