Medo Tobi U Kući Djeda Božićnjaka

34,15 KM

Očaravajuća božićna avantura – Medo Tobi u kući djeda Božićnjaka ispunit će srce vašeg djeteta radošću i čarolijom.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Medo Tobi u kući djeda Božićnjaka je čarobna i emotivna božićna priča za djecu koja će očarati svakog malog čitatelja. Uz ovu prekrasnu knjigu, djeca će se uputiti u čudesan svijet Djeda Božićnjaka i otkriti sve tajne njegove kuće.

U ovoj priči, Medo Tobi sanja o božićnom jutru i avanturi koju će doživjeti u kući djeda Božićnjaka. Kroz svoje snove, on putuje s djedovom zapregom do posebne kuće u kojoj djed priprema božićne poklone za svu djecu diljem svijeta. U toj kući se nalazi i radionica u kojoj vrijedni patuljci ručno izrađuju igračke koje zatim umotavaju u najljepši ukrasni papir. Tu je i pekarnica u kojoj se peku najfiniji božićni kolači. Uz sve to, djed Božićnjak ima staju s pravim sanjkama i zapregom koje predvode sobovi. Sve ove čarobne scene nadzire djed Božićnjak i anđeli, brinući se da svako dijete ima osmijeh na licu u božićno jutro.

Ova priča će djecu potaknuti na maštu i avanturu, te ih naučiti o važnosti darivanja i sreće koju možemo donijeti drugima. Knjiga ima tvrdi uvez i sadrži 20 prekrasno ilustriranih stranica koje će očarati svako dijete.

Zato, dodajte Medu Tobi u kući djeda Božićnjaka u košaricu i darujte svoje dijete ovom čarobnom božićnom pričom koja će ga oduševiti i donijeti radost u božićno vrijeme.

Značajke

  • Čarobna božićna priča za djecu o Medu Tobi i djedu Božićnjaku.
  • Otkrijte tajne kuće djeda Božićnjaka i njegovu radionicu.
  • Avantura i mašta u prekrasno ilustriranoj knjizi.
  • Naučite djecu o darivanju i sreći božićnog jutra.
  • Tvrdi uvez, 20 ilustriranih stranica koje će oduševiti djecu.
  • Unesite čaroliju božićne priče u svoj dom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.