Autosjedalica Maxi Cosi – Mica Authentic Black 360 Pro I-size

909,00 KM

Osigurajte najvišu razinu sigurnosti i udobnosti svom djetetu uz revolucionarnu Mica 360 Pro autosjedalicu.

Na zalihi

Autosjedalica Maxi Cosi - Mica Authentic Black 360 Pro I-size 909,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Mica 360 Pro je autosjedalica koja pruža iznimno visoku razinu sigurnosti prema R129 standardu. Njena ugrađena baza ima tehnologiju klizanja, što čini postavljanje djeteta u automobil i iz njega vrlo jednostavnim. Lako klizanje, okretanje i vožnja.

Kada je u pitanju sigurnost vašeg djeteta, Mica 360 Pro je neosporni izbor. Ova autosjedalica zadovoljava najviše standarde sigurnosti i pruža vam mir jer znate da je vaše dijete u sigurnim rukama.

Njena inovativna ugrađena baza omogućava lako kretanje i postavljanje djeteta u autosjedalicu. Nema više napornih i kompliciranih postupaka – samo jednostavno klizanje, okretanje i vožnja.

Osim iznimne sigurnosti, Mica 360 Pro pruža udobnost i praktičnost. Dizajnirana da osigura najveću udobnost vašem djetetu, ova autosjedalica ima mekanu i udobnu podlogu te podesive naslone za glavu i pojas.

Kada se radi o obrazovnom aspektu, želimo vam osigurati sve relevantne informacije o proizvodu. Ova autosjedalica je certificirana prema i-Size standardu R129, što znači da zadovoljava najviše standarde sigurnosti. Također ima ugrađenu bazu s tehnologijom klizanja, što omogućava jednostavno i praktično postavljanje djeteta u sjedalicu.

Nemojte kompromitirati sigurnost svog djeteta. Odaberite Mica 360 Pro i osigurajte sigurnost i udobnost svom djetetu tijekom svake vožnje.

Značajke

  • Sigurnost prema R129 standardu uz Mica 360 Pro autosjedalicu.
  • Jednostavno postavljanje i kretanje uz ugrađenu bazu.
  • Udobnost i praktičnost za vaše dijete.
  • Certificirana prema i-Size standardu R129.
  • Tehnologija klizanja za sigurnu i jednostavnu vožnju.
  • Reagirajte danas i osigurajte sigurnost svom djetetu.