Autosjedalica Maxi Cosi – Titan Plus i-Size Authentic Grey

599,95 KM

Putujte s povjerenjem uz Maxi Cosi Titan Plus I Size autosjedalo – vaše dijete zaslužuje najbolje!

Na zalihi

Autosjedalica Maxi Cosi - Titan Plus i-Size Authentic Grey 599,95 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Mc Titan Plus I Size autosjedalo je vaša najbolja investicija u sigurnost i udobnost vašeg djeteta. Kao svaki roditelj, želite da vaše dijete bude sigurno i ugodno tijekom cijelog života, a ovo autosjedalo je upravo to – sigurno i udobno, raste s vašim djetetom od 15 mjeseci do 12 godina.

Sigurnost je naša najviša prioriteta. Titan Plus I Size autosjedalo pruža istu razinu sigurnosti kao i njegov vrhunski brat Titan Pro I Size, koji je dobio impresivnu ocjenu od 4 zvjezdice od StiWa/ADAC ’22. S obzirom da čak 45% sudara dolazi sa strane, Titan Plus I Size ima poboljšanu integriranu tehnologiju G-CELL koja je dizajnirana da rasprši sile sudara dalje od vašeg djeteta i smanji rizik od ozljeda, posebno u području glave, vrata i ramena. Ovo autosjedalo s ISOFIX sustavom ima mekane pjene za sigurnost u naslonu za glavu, koje pomažu smanjiti rizik od ozljeda glave i pružaju dodatnu udobnost vašem malom putniku. Titan Plus I Size je ozbiljan zaštitnik.

Uz sigurnost, olakšajte si putovanja i jednostavnu instalaciju. Titan Plus I Size autosjedalo olakšava svakodnevna obiteljska putovanja tijekom godina. Autosjedalo se brzo i jednostavno postavlja u bilo koje vozilo putem ISOFIX sustava i gornjeg sidrenja. Kako vaše dijete raste, naslon za glavu je jednostavan za podešavanje, a s 5-točkastim sigurnosnim pojasom lako možete smjestiti vaše dijete u autosjedalo ili ga iz njega izvaditi jednim klikom. Ako je vaše dijete umorno, sjedalo se može jednostavno podesiti i naginjati jednom rukom, kako bi brzo zaspalo – baš kao da je odlazak na spavanje svaki put tako jednostavan!

Nakon sigurnosti i jednostavnosti, naša autosjedalo raste zajedno s vašim djetetom. Titan Plus I Size je autosjedalo koje se prilagođava rastu vašeg djeteta od 15 mjeseci do 12 godina. Kada je dijete mlađe, možete koristiti 5-točkasti sigurnosni pojas da biste ga održali sigurnim i zaštićenim (pogodan do 4 godine/105 cm). Čim dijete bude dovoljno veliko za korištenje sigurnosnog pojasa u vozilu, pojas se jednostavno može spremiti u naslon. Mekana jastučićasta naslona za glavu je podesiva u 11 različitih položaja, a sjedalo se pretvara u dječju sjedalicu s naslonom za leđa kako bi vaše dijete bilo sigurno, zaštićeno i udobno tijekom putovanja u djetinjstvo.

Titan Plus I Size autosjedalo pruža vašem djetetu udobno sjedalo koje će trajati do 12 godina. Ovo autosjedalo koje gleda prema naprijed pruža najvišu razinu sigurnosti i udobnosti za vaše dijete. Sa 4 različita položaja nagiba, vaše dijete može sjediti uspravno i gledati kroz prozor ili se opustiti i uživati u opuštenijoj vožnji. S mekim jastučićima od pjene za sigurnost, možete biti sigurni da će vaše dijete uvijek biti udobno tijekom vožnje, a kako raste, jastučići za glavu i leđa se mogu prilagoditi po visini, tako da će rasti s njima. Titan Plus I Size je autosjedalo koje će vaše dijete obožavati.

Značajke

  • Autosjedalo raste s djetetom od 15 mjeseci do 12 godina.
  • Siguran i udoban zaštitar s naprednom tehnologijom G-CELL.
  • Jednostavna instalacija putem ISOFIX sustava.
  • Naslon za glavu i sigurnosni pojas prilagodljivi rastu djeteta.
  • Višestruki položaji nagiba za udobnu vožnju.
  • Autosjedalo koje će dijete obožavati.