Maxi Cosi Titan Plus I Size Authentic Black Autosjedalo

599,95 KM

Na zalihi

Maxi Cosi Titan Plus I Size Authentic Black Autosjedalo 599,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Svaki roditelj želi da njegovo dijete bude sigurno i da mu je ugodno. Titan Plus i-Size je autosjedalica grupe 1-2-3 koja nudi iste visoke razine sigurnosti kao i njezin vrhunski stariji brat Titan Pro i-Size, i dijeli neke od svojih glavnih značajki uključujući: poboljšanu G-CELL tehnologiju bočnog sudara za maksimalna zaštita i 4 opuštajuća položaja za bolju udobnost. Titan Plus i-Size je autosjedalica za više godina, okrenuta prema naprijed, koja raste s vašim djetetom od 15 mjeseci do 12 godina.

Sigurnost

Titan Plus i-Size nudi iste visoke sigurnosne standarde kao i njegov premium veliki brat, Titan Pro i-Size sa svojom impresivnom ocjenom od 4 zvjezdice od StiWa/ADAC ’22. Budući da 45% udaraca dolazi sa strane, Titan Plus i-Size ima poboljšanu, integriranu G-CELL tehnologiju, koja je projektirana za širenje sile udara dalje od vašeg djeteta, kako bi se smanjile ozljede, posebno oko glave, vrata i ramena . Pruža maksimalnu zaštitu za vaše dijete do 12 godina. Ova autosjedalica ISOFIX grupe 1-2-3 ima sigurnosne jastuke od mekane pjene u naslonu za glavu, koji pomažu u smanjenju rizika od ozljeda glave i povećavaju udobnost za vašeg mališana. Titan Plus i-Size je ozbiljno jak zaštitnik.

Jednostavnost korištenja

Jednostavna putovanja plus jednostavna instalacija. Grupa 1-2-3 Titan Plus i-Size čini svakodnevna obiteljska putovanja bez napora godinama. Titan Plus i-Size se brzo i jednostavno postavlja u bilo koji automobil, putem ISOFIX instalacije i gornjeg remena. Kako vaše dijete raste, naslon za glavu se jednostavno podešava, a sa sigurnosnim pojasom u 5 točaka možete staviti i izvući svoje dijete iz automobila, jednim jednostavnim klikom. Ako je vaše dijete umorno, možete brzo i jednostavno nagnuti sjedalicu samo jednom rukom, tako da će zadrijemati za nekoliko sekundi – kad bi barem svako vrijeme spavanja bilo ovako!

Dobni raspon
Titan Plus i-Size je autosjedalica ISOFIX grupe 1-2-3 koja se prilagođava kako vaše dijete raste od 15 mjeseci do 12 godina. Kad su mala djeca, možete koristiti sigurnosni pojas u 5 točaka kako biste bili sigurni i osigurani (pojas prikladan do 4 godine/105 cm). Čim vaše dijete bude dovoljno staro za korištenje sigurnosnog pojasa automobila, pojas se može lako spremiti u naslon. Mekani jastuk za glavu prilagođava se u 11 različitih položaja dok se sjedalo pretvara u sjedalo s visokim naslonom kako bi vašem mališanu bilo sigurno, sigurno i udobno dok putuje kroz djetinjstvo.

Udobne značajke
Titan Plus i-Size će biti vašem djetetu udobno sjedalo koje će trajati do 12 godina. Autosjedalica za više godina, okrenuta prema naprijed, pruža najvišu razinu sigurnosti i udobnosti za vaše dijete; s 4 različita položaja naslona, ​​vaše dijete može sjediti i gledati kroz prozor ili se zavaliti i doživjeti opušteniju vožnju. Sa sigurnosnim jastucima od mekane pjene možete biti sigurni, vašem je mališanu uvijek udobno u pokretu, a kako rastu, naslon za glavu i leđa podesivi su po visini, tako da će rasti s njima.