Lutka Na Na Na Surprise Sweetest 581284

72,40 KM

Oduševite svoje dijete lutkom iz serije Sweetest Hearts!

Na zalihi

Lutka Na Na Na Surprise Sweetest 581284 72,40 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Na Na Na Lutka Surprise Sweetest je igračka koja će sigurno oduševiti svako dijete. Ova prekrasna lutka dolazi u seriji Sweetest Hearts koja uključuje šest nezaboravnih likova. Valentina Moore je jedna od njih i ima prekrasnu kombinaciju ružičaste kose s dvije duguljaste pletenice i šiškama. Uz uključenu četku, možete joj stilizirati kosu iznova i iznova.

Valentina ima prekrasne detalje na licu i odjeći, a obučena je u pahuljastu kapu u obliku medvjeda s preslatkim srcima u ušima, usku majicu, kviltiranu haljinu u obliku srca s perlama i rubom od volana, čizme do koljena s remenima u obliku srca i četkicu u obliku medvjedića s motivom slatkih srca i natpisom “Be Mine”.

Ova lutka je mekana i savitljiva te je idealna za grljenje i igranje. Uz lutku dolaze beanie, haljina u obliku srca, majica, cipele i oblikovana četkica. Kapica nije odvojiva.

Na Na Na Lutka Surprise Sweetest je savršen dar za nekoga koga volite ili jednostavno za zabavu. Ova slatka lutka inspirirana medvjedićima sigurno će izmamiti osmijeh na licu svakoga. Savršena je za mnoge prigode poput Valentinova, rođendana…

Sakupite svih šest lutki iz serije Sweetest Hearts – Valentina Moore, Gisele Goodheart, Eva Evermore, Lily Sarang, Cynthia Sweets i Maria Buttercup – te stvorite vlastiti svijet slatkih medvjedića. Vaša djeca će uživati u igranju s ovim nezaboravnim likovima i u njihovim prekrasnim detaljima.

Značajke

  • Lutka Sweetest Hearts serije.
  • Valentina Moore s ružičastom kosom.
  • Ima prekrasne detalje na odjeći i licu.
  • Mekana i savitljiva, idealna za grljenje.
  • Uključena četkica za kosu i dodaci.
  • Savršen dar za razne prigode.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.