Lutka Lidia Guca

109,00 KM

Prepustite se čarobnom iskustvu igre s prekrasnom i jedinstvenom lutkom Lidia Guca!

Lutka Lidia Guca 109,00 KM

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Lutka Lidia Guca je posebna i jedinstvena. Svojim tijelom od tkanine i udovima od vinila, ova lutka pruža jako realistično iskustvo igre. Može sjediti ili ležati zahvaljujući pokretljivosti u zglobovima ramena i kuka.

Ova lutka će tvojem djetetu pružiti sate zabave i maštovite igre. Ručno je izrađena s puno ljubavi, svaka Guca lutka je posebna i jedinstvena. Odjevena je u predivne roze hlače s pomponima, bijelu majicu s dugim rukavima i raznobojne uzorke, kapu i maramu. Izgleda tako slatko i privlačno!

Također je važno znati da se lutka ne smije bojiti kozmetičkim proizvodima, markerima ili slično. Jednom kad se boja nanese, nemoguće ju je ukloniti jer se vinilna koža upija. Izbjegavajte i brisanje lutke vlažnim maramicama jer one sadrže alkohol koji može oštetiti boju. Za čišćenje koristite samo blagu vodu i sapun.

Preporučena dob za ovu lutku je 6 godina i starije. To je savršena dob za kreativnu igru i maštovite avanture s Lidijom.

Ne propustite priliku da svojem djetetu poklonite ovu nevjerojatnu i jedinstvenu lutku. Pružit će im nevjerojatno iskustvo igre i avantura. Kupite lutku Lidia Guca danas i vidite kako će oduševiti vaše dijete!

Značajke

  • Lutka s pokretljivim zglobovima za sjedenje i ležanje
  • Ručno izrađena s puno ljubavi, svaka lutka je posebna
  • Slatki izgled s rozim hlačama, majicom i kapom
  • Preporučena dob za kreativnu igru i maštovite avanture