Kocke LEGO – Voz za životinje

46,75 KM

Razvijaj maštu i kreativnost s neodoljivim LEGO® DUPLO® setom za male istraživače.

Na zalihi

Kocke LEGO - Voz za životinje 46,75 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Komplet s vozom LEGO® DUPLO® pomaže u razvoju finih motoričkih vještina. Ovaj iznimno zabavan i edukativan set pruža mnogo mogućnosti za igru i učenje djece svih uzrasta.

Prva stvar koja će privući pažnju tvog malog istraživača je veseli dizajn voza za životinje. Sastavljanje ovog seta pomoći će razviti tvoje motoričke vještine dok ga sastavljaš i rastavljaš. Svaka komponenta voza ima poseban oblik i boju, potičući tako tvoju kreativnost i sposobnost razlikovanja različitih oblika i boja.

Vožnja ovim šarenim vozom također će potaknuti tvoju maštu i razviti tvoje vještine igre uloga. Možeš smjestiti različite DUPLO® životinje u vagone i voditi ih na razne avanture. Možeš izmišljati priče o njihovim putovanjima i stvarati različite situacije u kojima će životinje interakcionirati.

Osim što potiče tvoju kreativnost, ovaj komplet također pruža priliku za učenje. Tijekom igre s ovim setom ćeš naučiti o različitim vrstama životinja, njihovim karakteristikama i okolišima u kojima žive. To će ti pomoći proširiti tvoje znanje i razumijevanje svijeta oko sebe.

Jedna od posebnih značajki ovog seta je mogućnost interakcije s drugim LEGO® DUPLO® setovima. Možeš kombinirati ovaj set s drugim životinjskim setovima i stvarati još veće i zanimljivije avanture za svoje DUPLO® životinje.

Ovaj komplet s vozom LEGO® DUPLO® je savršen izbor za roditelje koji žele potaknuti razvoj finih motoričkih vještina djeteta, potaknuti njegovu kreativnost i učenje te mu pružiti satima zabave. Ne propusti priliku da ovaj iznimno vrijedan set postane dio tvog svijeta igre i učenja.

Značajke

  • LEGO® DUPLO® voz za životinje – zabavan i edukativan set.
  • Razvija fine motoričke vještine i kreativnost.
  • Potiče igru uloga i maštu.
  • Nauči o životinjama i njihovim okolišima.
  • Kompatibilan s drugim DUPLO® setovima.
  • Potrebno i korisno za razvoj djeteta.