Kocke LEGO – Suncokret

30,15 KM

Otkrijte čaroliju LEGO 40524 Suncokreta i stvorite vlastiti cvijet koji će vam donijeti osmijeh na lice!

Na zalihi

Kocke LEGO - Suncokret 30,15 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dobrodošli u svijet LEGO kreativnosti! Predstavljamo vam LEGO 40524 Suncokret – izvanredan set koji će unijeti sunčanu atmosferu u vaš dom. Ovaj set ne samo da pruža sate zabave djeci, već je i odličan način za razvijanje kreativnosti i motoričkih vještina.

Uz LEGO 40524 Suncokret, vaša djeca će moći stvoriti prekrasan cvijet koji će razveseliti prostoriju i unijeti veselje u svaki trenutak. Ova LEGO kreacija kombinira zabavu i edukaciju, jer djeca mogu učiti o biljkama i prirodi dok se igraju.

Uz pomoć LEGO 40524 Suncokreta, djeca će moći istraživati svoju maštu i stvarati vlastite priče. Set se sastoji od visokokvalitetnih LEGO kocaka koje su jednostavne za sastavljanje. Također dolazi s detaljnim uputama koje će vam pomoći da stvorite savršeni suncokret.

Ovaj set nije samo igračka – on je iskustvo. Kada djeca stvore svoj vlastiti suncokret, osjećat će ponos i postignuće. Također će razvijati vještine poput koncentracije, strpljenja i logičkog razmišljanja.

Neka vaše dijete otkrije radost kroz igru s LEGO 40524 Suncokretom. Ovaj set će unijeti svježinu prirode i osigurati sate kreativne i edukativne zabave.

Ne propustite priliku da uživate u izradi vlastitog suncokreta! Posjetite našu trgovinu i osigurajte svoj primjerak LEGO 40524 Suncokret seta danas. Iskoristite ovu priliku za darivanje svom djetetu ili nekome posebnom u vašem životu.

Značajke

  • LEGO 40524 Suncokret – sunčana zabava za djecu
  • Razvija kreativnost i motoričke vještine
  • Edukativan način učenja o prirodi i biljkama
  • Istražite svoju maštu i stvarajte vlastite priče
  • Sastavljanje je jednostavno s detaljnim uputama
  • Razvija koncentraciju i logičko razmišljanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.