Lego Pagani Utopia 76915

57,30 KM

Oduševite se i uživajte u svijetu brzine s LEGO Speed Champions kolekcijom – Izgradite ultimativni Pagani Utopia automobil!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Nova LEGO Speed Champions kolekcija pruža vam priliku da izgradite realističan model jednog od najpoznatijih hiperautomobila na svijetu – Pagani Utopia. Ova igračka ima sve karakteristike pravog hiperautomobila: centralni četverostruki ispušni sustav, elegantnu karoseriju, prednju rešetku, široka krila i motor ispod stakla.

Kabina ovog LEGO trkačkog automobila može se otvoriti kako biste mogli postaviti trkačku minifiguru koja dolazi u setu, zajedno s kacigom i promjenjivom kosom. Ovo je vrlo detaljan model koji će oduševiti kako djecu, tako i odrasle obožavatelje LEGO trkačkih automobila.

Ovaj model Pagani Utopia automobila također će izgledati sjajno kao izložbeni primjerak. Izrađen je s toliko pažnje za detalje da će sigurno privući pažnju svih koji ga vide. Ova igračka je odličan poklon za rođendane koji će obradovati djecu i obožavatelje LEGO trkačkih automobila.

Ne propustite ni druge modele LEGO Speed Champions automobila: Ferrari 812 Competizione (76914) te McLaren Solus GT i McLaren F1 LM (76918).

Replika modela Pagani Utopia automobila mjeri preko 4 cm visine, 15 cm duljine i 8 cm širine. Set sadrži 249 dijelova koji su jednostavni za sastavljanje.

Kupovinom ovog seta, ulaziš u svijet brzine i ljepote hiperautomobila. Oživi svoje maštarije i utrkuj se s prijateljima ili uživaj u izgradnji i prikazivanju ovog prekrasnog automobila. LEGO Speed Champions Pagani Utopia je jednostavno neodoljiv!

Značajke

  • LEGO Speed Champions – realističan model hiperautomobila Pagani Utopia.
  • Detaljan model s otvarajućom kabinom za trkačku minifiguru.
  • Izložbeni primjerak koji privlači pažnju.
  • Odličan poklon za djecu i obožavatelje LEGO trkačkih automobila.
  • Kompatibilan s drugim modelima LEGO Speed Champions automobila.
  • Jednostavan za sastavljanje, s 249 dijelova.