Lego Kutija Sa Srcem 10909

45,25 KM

Ova nevjerojatno kreativna LEGO DUPLO igračka će oduševiti vašeg mališana i potaknuti ga na beskrajnu maštovitu igru!

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

 • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
 • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
 • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
 • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova uzbudljiva mješavina LEGO DUPLO kocki pruža mnoštvo ideja i inspiracije! Dok roditelji i mališani grade, igraju se i ponovno grade, ovaj maštoviti edukativni set će potaknuti kreativnost kod djece i pružiti razvojne beneficije koje će trajati cijeli život. Otkrijte kreativnost vašeg djeteta s ovim stimulirajućim početnim setom. Mališani jedva čekaju da uhvate u ruke te kocke prilagođene njihovim potrebama i počnu graditi. Jednostavne upute osiguravaju da igra mašte počne odmah. U sklopu seta nalaze se kuća, sladoled, kit, cvijet, helikopter i patak. Svaki jednostavan model pruža puno sadržaja za razgovor i ulogu u igri. Kreativna zabava nastavlja se kada djeca miješaju kocke i grade vlastite kreacije. Izgradite vrijedne vještine uz prvi LEGO DUPLO set. LEGO DUPLO igračke omogućuju slobodnu igru i izražavanje za buduće graditelje. S prepoznatljivim scenama, poznatim likovima i kockama prilagođenim predškolcima, inspiriraju djecu predškolske dobi s neizmjernim entuzijazmom za igru i učenje.

Vaš mali graditelj će voljeti ovu šarenu mješavinu LEGO DUPLO kocki. S 15 zabavnih modela i beskrajnom kreativnošću u slobodnom oblikovanju, ovaj svestrani set pruža nevjerojatne mogućnosti za maštovitu igru za svakog mališana. Uključuje 80 šarenih, djeci prijateljskih kocki koje se mogu izgraditi u 15 jednostavnih i zabavnih modela, uključujući kuću, sladoled, kita, cvijet… Dok djeca grade, igraju se i maštaju, naučit će vještine koje će trajati cijeli život. Podijelite zabavu i učenje sa svojim malim graditeljem. Počnite s 15 jednostavnih modela. Dajte im da stave LEGO slova “Volim” ispred svojeg omiljenog modela (hoće li to biti sladoled?). Zatim im pomozite da stvaraju vlastite kreacije! Sa slatkim, šarenim modelima napravljenima od sigurnih, lako za rukovanje kocki, ova edukativna igračka za predškolsku dob je savršen poklon za Božić, rođendan ili bilo koji drugi dan za dječake i djevojčice od 18 mjeseci nadalje. Svaki od 15 početnih modela je sladak objekt koji će mališani prepoznati iz svakodnevnog života. Kombinirajte dijelove s drugim LEGO DUPLO setovima za još više kreativnih mogućnosti. Ne trebaju baterije. Građenje zabave pokreće mašta djece – tako da nikada ne prestaje! Ručne igračke koje ne koriste baterije potiču fine motoričke vještine i rješavanje problema kod djece, a istovremeno potiču kreativnu igru u njihovim rukama. Otvorite kutiju i odmah počnite igrati. Jednostavne upute za roditelje i malu djecu pokazuju kako sastaviti jednostavne modele. A kada djeca počnu graditi, zabava nikada ne prestaje! LEGO DUPLO setovi su odličan poklon za predškolce. Potiču slobodnu igru i pružaju razvojne koristi kroz realne scenarije, prepoznatljive likove, slatke životinje i zabavu bez granica. LEGO DUPLO igračke za predškolsku dob ispunjavaju najviše industrijske standarde, što osigurava da su lako dostupne, postavljene i rastavljene za male ruke – i tako je bilo od 1969. godine! U The LEGO Group-u, mi ispituje, pritiskamo, savijamo, zagrijavamo, grebemo i rastežemo LEGO DUPLO kocke i dijelove kako bismo osigurali da svaki DUPLO set zadovolji najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Značajke

 • LEGO DUPLO kocke potiču kreativnost i razvojne beneficije kod djece.
 • Set uključuje 15 modela i 80 kocki za raznovrsnu igru.
 • Igračka je prikladna za djecu od 18 mjeseci nadalje.
 • Potiče fine motoričke vještine i rješavanje problema kod djece.
 • Može se kombinirati s drugim LEGO DUPLO setovima.
 • Ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete.