Lego Spasilački Avion Na Moru 41752

46,75 KM

Uroni u avanturu spašavanja s LEGO Friends setom Spasilački Avion Na Moru – oduševi se kreativnim igrama i pričama!

Na zalihi

Lego Spasilački Avion Na Moru 41752 46,75 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dođi i istraži uzbudljivi svijet LEGO Friends s setom LEGO Spasilački Avion Na Moru (41752)! Ovaj set će oduševiti sve male ljubitelje kreativnih priča i avantura.

Upoznaj priču o Zaku i njegovom mentoru Dii koji se hrabro upuštaju u misiju spašavanja zarobljenog beluga kita. Avion za spašavanje ima 2 sjedala i prostor za spremanje opreme, dok se na plaži nalazi ploča za veslanje i pokretni dijelovi koji omogućuju oslobađanje zarobljenog kita.

Ali to nije sve! Uz ovaj set dolaze 2 minifigure, lik kita i brojni dodaci poput prsluka za spašavanje, vesala, štapova za šetnju, daljinskih radio-stanica, dvogleda, boce za hranjenje kita i ključa za spašavanje.

Ovaj set također se može kombinirati s drugim LEGO Friends setovima poput 41736 i 41734 kako bi se stvorile još više avantura spašavanja na moru.

Nismo zaboravili ni na edukativni aspekt igre! Sve mlade graditelje očekuje jednostavna i intuitivna avantura gradnje s LEGO Builder aplikacijom. Djeca mogu zumirati i rotirati modele u 3D-u, spremiti svoje setove i pratiti svoj napredak.

Ovaj set LEGO Friends je idealan dar za djecu stariju od 6 godina koja vole divlje životinje i žele izgraditi svoj vlastiti avion za spašavanje i stvoriti vlastite avanture.

Uz LEGO Friends, mladi graditelji će biti nadahnuti da razvijaju svoje strasti dok istražuju novi svijet LEGO Friends sa svojim raznolikim likovima.

Ovaj set LEGO Spasilačkog Aviona Na Moru mjeri preko 9 cm visine, 17 cm duljine i 16 cm širine, što ga čini idealnom veličinom za mlade graditelje.

Sigurnost je naš prioritet! Svi LEGO dijelovi ispunjavaju stroge industrijske standarde kako bi bili dosljedni, kompatibilni i jednostavni za gradnju.

Uživajte u ovoj nevjerojatnoj avanturi spašavanja na moru s LEGO Friends setom Spasilački Avion Na Moru (41752)! Zaplovite u maštoviti svijet LEGO gradnje i stvorite svoje nevjerojatne priče spašavanja.

Značajke

  • LEGO Friends set – Spasilački Avion Na Moru (41752).
  • Misija spašavanja zarobljenog kita na plaži.
  • Avion ima 2 sjedala i opremu za spašavanje.
  • Uključuje 2 minifigure, lik kita i dodatke.
  • Kombinirajte s drugim LEGO Friends setovima za više avantura.
  • Idealno za djecu od 6 godina i starije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.