Lego Ferrari 812 Competizione 76914

57,30 KM

Osjetite uzbuđenje brzine s LEGO Ferrari 812 Competizione – Povucite gas do krajnjih granica svoje mašte!

Na zalihi

Lego Ferrari 812 Competizione 76914 57,30 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova LEGO Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) građevinska igračka dočarava svu snagu i performanse stvarnog sportskog automobila iz ograničene serije. Djeca starija od 9 godina i ljubitelji automobila mogu – prvi put ikad – sakupljati, graditi i izlagati ovaj cool model.

Ovaj crveni Ferrari automobil s ponosom sadrži mnoge autentične detalje: žuti pojas koji se proteže cijelim automobilom, crni otvor na poklopcu motora, izdignuti stražnji spojler, istaknute generatori vrtložnih struja, karakteristična prednja i stražnja svjetla te ispušne cijevi. Set dolazi i s minifiguricom vozača utrke koju možete smjestiti iza upravljača i glumiti uzbudljive akcije.

Pustite LEGO Builder aplikaciju da vas i vaše dijete vodi kroz jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje. Uvećavajte i rotirajte modele u 3D-u, spremajte setove i pratite svoj napredak.

Ferrari automobilna igračka – LEGO Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) model za ljubitelje vozila starije od 9 godina i obožavatelje ikoničnog talijanskog automobilskog brenda.

1 minifigurica – Ferrari model uključuje minifiguricu vozača s kacigom i perikom koju možete smjestiti iza upravljača i uživati u superbrzoj akciji na stazi ili cesti

Sadrži puno detalja – Reprodukcija crvenog Ferrarija 812 Competizione uključuje njegov prepoznatljivi žuti pojas koji se proteže preko cijelog automobila, crni otvor na poklopcu motora i istaknute generatori vrtložnih struja.

Ovaj LEGO sportski automobil s 261 dijelom nudi zabavnu gradnju prije nego što se ponosno izloži ili koristi za odigravanje utrka.

Model Ferrari 812 Competizione je visok oko 4 cm, dugačak oko 16 cm i širok oko 7 cm za igru kod kuće ili u pokretu.

Uživajte u brzini i snazi Ferrarija 812 Competizione s ovim izvanrednim LEGO setom! Ova građevinska igračka savršeno dočarava svaki detalj i karakteristiku ovog iznimnog sportskog automobila. S žutim pojasom koji se proteže preko cijelog automobila, crnim otvorom na poklopcu motora i istaknutim generatorima vrtložnih struja, ovaj set je prava poslastica za oči svakog ljubitelja automobila.

S ovim setom dolazi i minifigurica vozača utrke koju možete smjestiti iza upravljača i preuzeti kormilo ovog moćnog automobila. Zamislite se kako jurište po stazi, osjećajući brzinu i uzbuđenje svake sekunde.

Ovaj LEGO set nudi ne samo zabavnu gradnju, već i mogućnost da se izloži kao ponosni eksponat ili koristi za odigravanje uzbudljivih utrka. S 261 dijelom, ovo je model koji će oduševiti svakog ljubitelja vozila.

Pustite maštu na volju i upustite se u avanturu gradnje uz pomoć LEGO Builder aplikacije koja će vas voditi kroz proces gradnje na jednostavan i intuitivan način. Uvećavajte i rotirajte modele u 3D-u kako biste dobili potpuni dojam o svakom detalju.

Ovo je idealan poklon za rođendane ili blagdane za djecu stariju od 9 godina ili za sve obožavatelje vozila. Dajte im priliku da izgrade svoj vlastiti Ferrari 812 Competizione i dožive uzbuđenje brzine i snage ovog ikoničnog talijanskog automobila.

Koristite svoju stručnost u copywritingu i marketingu kako biste oživjeli ovaj proizvod i privukli pažnju svoje ciljne skupine. Opišite emocionalno iskustvo koje ovaj LEGO set pruža i uvjerite čitatelje da je ovo savršen dar za sve ljubitelje automobila.

Značajke

  • LEGO igračka s autentičnim detaljima Ferraria 812 Competizione
  • Uključuje minifiguricu vozača za akciju na stazi
  • Premium model za igru i izlaganje
  • Uvećajte i rotirajte modele uz pomoć LEGO Builder aplikacije
  • Idealan poklon za djecu i obožavatelje vozila
  • Doživite uzbuđenje brzine i snage Ferraria 812 Competizione

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.