Lego Majmunska Kreativna Zabava 11031

21,90 KM

Razvijajte kreativnost vašeg djeteta s LEGO Classic Kreativnom Majmunskom Zabavom – Prepustite se zabavi uz slatke majmune i nevjerojatne avanture!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

LEGO Classic Kreativna Majmunska Zabava (11031) je set pun gradnje i igranja s majmunima koji djecu u dobi od 5 godina i više upoznaje s radosti kreativnog konstruiranja.

Djeca mogu stvoriti četiri slatka majmuna prema vlastitom dizajnu koristeći raznovrsne kockice, nove uzbudljive oči i pločice sa smiješnim ili namrgođenim licem. Majmuni imaju pokretljive ruke s zglobovima, hvatajuće ruke i rotirajuće repove koji mogu dovesti do raznih zabavnih situacija – držeći se za ruke, viseći s drveta, kradući banane, zadirkivanje ptica – dok istovremeno razvijaju finu motoriku i kreativno samopouzdanje kod djece. Uz jasno ilustrirane korake u vodiču za izgradnju, aplikacija LEGO Builder također sadrži digitalnu verziju uputa za izgradnju seta.

LEGO Classic igračke za djecu stariju od 5 godina pružaju ideje i inspiraciju u ruke djece, a istovremeno pružaju savršenu priliku odraslima da podijele zabavu gradnje i razvojnih trenutaka sa svojom djecom.

Igračka džungle – LEGO Classic Kreativna Majmunska Zabava (11031) puna je mogućnosti za igru koja angažira, zabavlja i inspirira djecu od 5 godina i više.
Slatki likovi – Djeca mogu sastaviti četiri majmuna koristeći različite kockice, izražajne oči i pločice sa smiješnim ili namrgođenim licem. Set također uključuje četiri banane, dvije ptice koje se mogu sastaviti i drvce koje se može sastaviti.
Beskrajna igra – Majmuni s pokretnim rukama, hvatajućim rukama i rotirajućim repovima inspiriraju beskrajnu maštu i zabavu. Ovi nestašni majmuni mogu se držati za ruke, viseći s drveta, krasti banane i zadirkivati ptice.
Poklon za svaku prigodu – Zabava počinje odmah i nikada ne završava s ovim poklonom za rođendan, blagdane ili bilo koji dan, namijenjenom djeci od 5 godina i više.
Jednostavno za igranje – Najviši majmun u setu visok je više od 5 cm.
Namijenjeno mladim graditeljima – Jednostavno slijedite ilustrirani vodič za izgradnju kako biste gradnju učinili jednostavnom i zabavnom, a aplikacija LEGO Builder također sadrži digitalnu verziju uputa za izgradnju seta.
Kockice koje razvijaju vještine – LEGO Classic setovi omogućuju otvorenu igru i kreativno izražavanje mladim graditeljima.
Jamstvo kvalitete – LEGO komponente zadovoljavaju stroge industrijske standarde kvalitete kako bi bile dosljedne, kompatibilne i jednostavne za gradnju.
Sigurnost zajamčena – LEGO Classic kockice podvrgnute su padanju, zagrijavanju, drobljenju, savijanju i analizi kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Neka ova opisna poruka oduševi maštu i zabavi tvoje dijete s LEGO Classic Kreativnom Majmunskom Zabavom!

Značajke

  • Set za gradnju i igru s majmunima za djecu od 5 godina i više.
  • Stvori vlastite majmune s pokretnim rukama i rotirajućim repovima.
  • Razvija finu motoriku i kreativno samopouzdanje kod djece.
  • Uključuje ilustrirani vodič za jednostavnu izgradnju.
  • Beskrajne mogućnosti igre s nestašnim majmunima.
  • LEGO Classic Kreativna Majmunska Zabava – savršen poklon za djecu.