Lego Kamion Za Reciklažu 10987

45,25 KM

Potaknite maštovitu igru i ekološku svijest svojih mališana uz LEGO DUPLO kamion za reciklažu. Prava edukativna avantura za vaše najmlađe!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Pomozite malim mališanima u dobi od 2 godine i više da očiste grad s LEGO DUPLO Town kamionom za reciklažu (10987) igračkom. Ova realistična igračka smećara omogućuje znatiželjnim malim umovima da se igraju svijetom koji vide oko sebe dok uče o recikliranju, sortiraju smeće u odgovarajuće kante i istovaruju ga u kamion. Edukativne igračke koje obogaćuju igru.
Tijekom zabave sa sortiranjem otpada, mali mališani će se upoznati s bojama tako što će odrediti kojem dijelu smeća pripada kanta koja se podudara s bojom. Ove kante imaju preklopne poklopce koji razvijaju motoričke vještine dok mali prstići otvaraju i zatvaraju ih kako bi uredno pospremili smeće.
Predškolci će voljeti voziti kamion i istovariti teret kad stignu na odredište – odlagalište.
Igranje uloga stvarnog svijeta Ova praktična igračka pomaže djeci razvijati fine motoričke vještine dok igraju uloge svakodnevnog junaka koji pronalazi izgubljene štene i vozi ga u kamionu. Pomozite svom malom mališanu da pospremi grad! Dok roditelji i predškolci sortiraju smeće u odgovarajuće kante, mali mališani upoznaju se s konceptom recikliranja. Ova realistična igračka kamiona omogućuje znatiželjnim malim umovima da se igraju svijetom koji vide oko sebe.
Edukativna igračka za ekološko učenje – LEGO DUPLO Town kamion za reciklažu (10987) igračka uči mališane o sortiranju otpada dok se zabavljaju igrajući svijet koji vide oko sebe.
Igračka koja nudi mnoštvo mogućnosti – Dolazi s kamionom za smeće kojim se može voziti i koji ima funkciju istovara, 3 kante u boji za recikliranje, radnikom odjevenom u odjeću za smeće i štencem kao igračkom, te metlom.
Igračka za učenje koja potiče kreativnu igru – Djeca razvijaju fine motoričke vještine i uče prepoznavati boje dok zamisle kako su zauzeti sakupljanjem otpada kao zaposleni sakupljač smeća.
Poslastica za mališane – Potaknite interes djece za okoliš s ovim aktivnostima ispunjenim rođendanskim, božićnim ili bilo kojim darom za djecu u dobi od 2 godine i više.
Mjesta za igru – Kamion je visok preko 11 cm, dug preko 16 cm i širok preko 7 cm, tako da ima dovoljno mjesta da se radnik smjesti u kabini.
Digitalne upute za izgradnju – LEGO Builder aplikacija sadrži digitalnu verziju tiskanih uputa za izgradnju koje su uključene u ovaj set.
Sve LEGO DUPLO igračke dizajnirane su s maštovitim značajkama za poticanje razvojne igre s otvorenim završetkom koju roditelji mogu dijeliti sa svojim malima.
LEGO DUPLO kocke zadovoljavaju zahtjevne industrijske standarde kvalitete kako bi bile jednostavne za podizanje, postavljanje i razdvajanje malim prstima, to je tako već od 1969. godine.
LEGO DUPLO kockice i dijelovi padaju, zagrijavaju se, drobe, vrte se i analiziraju kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde za djecu.

Značajke

  • LEGO DUPLO Town kamion za reciklažu – igračka za čišćenje grada.
  • Edukativna igračka koja uči o recikliranju i bojama.
  • Igranje uloga i razvoj fine motorike.
  • Kamion za smeće s funkcijom istovara i 3 kante za recikliranje.
  • Potiče kreativnu igru i prepoznavanje boja.
  • Idealna poklon za djecu od 2 godine i više.