Lego Ledeni Vrhovi 21243

79,95 KM

Isprobajte uzbuđenje i akciju Ledenih Vrhova s LEGO Minecraft setom – Savršen poklon za mlade Minecraft igrače!

Na zalihi

Lego Ledeni Vrhovi 21243 79,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

LEGO Minecraft Ledeni Vrhovi (21243) prepuni su zanimljivih značajki i funkcija koje pružaju djeci od 8 godina i starijoj obilje akcije i zabave inspirirane Minecraftom.

Minecraft igrači će prepoznati lokacije Ledenih Vrhova i Taiga šume i bit će oduševljeni koristiti svoje Minecraft vještine kako bi izvukli ugljen, željeznu rudu i smaragde koji se nalaze ispod leda. Djeca moraju sagraditi sigurno sklonište i sakupiti hranu prije nego što počnu s rudarenjem.

Kada se ikonični neprijatelji, Creeper i Stray, previše približe, djeca mogu pobjeći kroz opasan špiljski put, koristiti TNT da raznesu planinu kako bi došli do svog skloništa ili koristiti ramski mehanizam kozlića za guranje neprijateljskih stvorenja s ruba litice! Nekoliko zabavnih značajki i autentični pribor osiguravaju da Minecraft avanture nikada ne završe. Za dodatnu digitalnu zabavu, LEGO Builder aplikacija nudi intuitivne alate zumiranja i rotacije koji omogućuju djeci da vizualiziraju svoj model dok ga grade.

Sve-u-jednom Minecraft set – LEGO Minecraft Ledeni Vrhovi (21243) sadrži klasične značajke i funkcije koje igračima omogućuju izgradnju, borbu, istraživanje i eksploziju.
Minecraft figurice – Uključuje ikonične likove Stevea, Creepera, Straya i kozlića, plus autentične dodatke poput radnog stola, baklje i dijamantskog mača.
Mnogo načina za igru – Djeca istražuju Lede Vrhove, grade sklonište, vade vrijedne rude, istražuju špilje s kapljastim kamenom, razbijaju stijene sa TNT-om, bore se protiv neprijateljskih stvorenja i pomažu kozliću da ih izgura s planine.
Poklon za Minecraft igrače – Ovaj akcijski punjen LEGO set Ledeni Vrhovi savršen je poklon za rođendan, blagdane ili bilo koji dan za djecu od 8 godina i stariju.
Lako za preuređivanje – S mjerenjima preko 15 cm visine, 19 cm širine i 14 cm dubine, set se može prilagoditi i kombinirati s drugim setovima iz asortimana za još više Minecraft avantura.
Interaktivno digitalno sastavljanje – LEGO Builder aplikacija nudi intuitivne alate zumiranja i rotacije koji omogućuju djeci da vizualiziraju svoj model dok ga grade.
Minecraft postaje stvaran – LEGO Minecraft setovi djeci pružaju drugačiji način uživanja u popularnoj igri, s likovima, scenama i značajkama oživljenim kreativnošću LEGO kockica.
Zagotovljena kvaliteta – LEGO komponente zadovoljavaju visoke industrijske standarde kvalitete kako bi se osiguralo da su konzistentne, kompatibilne i glatko se spajaju svaki put.
Osigurana sigurnost – LEGO komponente ispituju se i analiziraju, padaju, zagrijavaju, drobe, vrte kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Ovaj LEGO set Minecraft Ledeni Vrhovi je savršen spoj kreativnosti i avanture koji će oduševiti sve mlade Minecraft igrače. Izgradite, istražujte, rudarite i borite se protiv neprijatelja u ovom izazovnom i zabavnom svijetu Ledenih Vrhova. Ne propustite priliku da djeca dožive svoje omiljene Minecraft avanture na jedinstven način s LEGO kockicama. Kupite ovaj set kao poklon za rođendan, blagdane ili bilo koju drugu prigodu i vidite kako će dječja mašta oživjeti uz ove fantastične LEGO Minecraft igračke.

Značajke

  • LEGO Minecraft set inspiriran igrom Minecraft Ledeni Vrhovi.
  • Akcija, istraživanje i borba u LEGO Minecraft svijetu.
  • Ikonične Minecraft figurice i autentični pribor uključeni.
  • Digitalno sastavljanje pomoću LEGO Builder aplikacije.
  • Kvaliteta i sigurnost LEGO komponenti zajamčene.
  • Savršen poklon za mlade Minecraft igrače.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.