Lego Kai I Rass Borba Automobila I Bicikla 71789

48,25 KM

Upustite se u nevjerojatnu bitku između automobila i bicikla s LEGO setom Kai i Rasova borba – pružite svojoj djeci beskrajnu zabavu i maštovite avanture!

Na zalihi

Lego Kai I Rass Borba Automobila I Bicikla 71789 48,25 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Kai i Rasova borba automobila i bicikla (71789) LEGO set je savršen način da djecu od 4 godine i stariju upoznate s uzbudljivim svijetom NINJAGO-a i veseljem izgradnje s LEGO kockama. Fantastični set uključuje automobil zmaja, vozilo za sve terene, minifigure Kaija i Lorda Rasa, mali plavi munjevit element u držaču za prikazivanje i 2 elementa plamena kako bi djeca mogla odigrati uzbudljive akcije iz TV serije NINJAGO – Uspon zmajeva.

LEGO NINJAGO set vozila posebno je dizajniran kako bi djeci od 4 godine i starijoj pružio sjajno iskustvo izgradnje i igre. U kutiji, svaka vrećica kocaka ima model i lik za izgradnju kako bi djeca mogla odmah započeti s akcijom. Tu je i Početni element koji pruža djelomično izgrađenu bazu kako bi djeca mogla započeti s izgradnjom.

Uz pomoć LEGO Builder mobilne aplikacije, ti i tvoje dijete možete krenuti na jednostavnu i intuitivnu pustolovinu izrade. Povećajte i rotirajte modele u 3D-u, spremajte setove i pratite svoj napredak.

Početni LEGO set – Djeca od 4 godine i starija mogu oživjeti akciju iz TV serije NINJAGO – Uspon zmajeva dok uče graditi s setom Kai i Rasova borba automobila i bicikla (71789).
2 minifigure – Uključuje Kaija i Lorda Rasa, koji ima zlatni čekić, za male ninja obožavatelje koji će odigrati uzbudljive borbe dobra protiv zla.
Kai može voziti u trkačem automobilu zmaju naoružanom zlatnim oštricama protiv Lorda Rasa u svom vozilu za sve terene s zlatnim ralicama.
Set dolazi s komadom plave munje u držaču, koji likovi trebaju osvojiti kako bi pobijedili u svojoj borbi.
Ovaj set pruža malim ninja obožavateljima beskrajne mogućnosti igre dok razvijaju svoje vještine pripovijedanja.
Kaijev trkaći automobil zmaj mjeri preko 6 cm visine, 22 cm duljine i 6 cm širine, tako da djeca mogu ponijeti ga kod prijatelja za vrijeme igre.

Novi način izgradnje – LEGO Builder aplikacija vodi djecu na intuitivnu pustolovinu izrade. Mogu spremiti setove, pratiti svoj napredak i povećavati i rotirati modele u 3D-u tijekom izgradnje.

Značajke

  • Set za LEGO igru sa NINJAGO temom za djecu od 4 godine i starije.
  • Uključuje automobil zmaja, vozilo za sve terene i minifigure.
  • Pogodno za početnike s dijelom za djelomično izgrađenu bazu.
  • Djeca mogu koristiti LEGO Builder aplikaciju za još zabave.
  • Potiče kreativnost i razvoj vještina pričanja priča.
  • Visoka kvaliteta i sigurnost prema globalnim standardima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.