Lego Potjera Na Policijskom Motoru 60392

21,90 KM

Uplovite u svijet uzbuđenja s LEGO City Potjerom na policijskom motoru – zabava koja će oživjeti maštu vašeg djeteta!

Na zalihi

Lego Potjera Na Policijskom Motoru 60392 21,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Zamislite svijet pun uzbuđenja i akcije koji će probuditi maštu vašeg djeteta! LEGO City Potjera na policijskom motoru (60392) dolazi s igračkom policijskim motociklom za potjeru i sportskim automobilom bjegunca. Dodani su figurice policajca i bjegunca, igračka novčanica i doza mašte za sate zabave u hvatanju bjegunaca.

Ovaj set je namijenjen djeci starijoj od 5 godina i dolazi s korak-po-korak tiskanim uputama za izgradnju, kao i LEGO Builder aplikacijom – interaktivnim vodičem za izgradnju koji čini izgradnju još zabavnijom. Djeca mogu koristiti intuitivne alate za zumiranje i rotiranje kako bi vizualizirala modele iz svih kutova dok ih grade.

LEGO City igračke stave djecu u središte akcije, gdje sami smišljaju priče, s bogatim značajkama zgrada, cool vozila i inspirativnim likovima koji potiču maštovitu i kreativnu igru uloga.

Ova policijska potjerajna igračka namijenjena je djeci starijoj od 5 godina koja vole cool igračke za maštovitu igru uloga. U kutiji se nalazi sve što djeca trebaju za izgradnju igračkog policijskog motocikla za potjeru i sportskog automobila bjegunca, kao i figurice policajca i bjegunca.

Dimenzije – Igrački sportski automobil visok je preko 1,5 inča (4 cm), dug je 4 inča (10 cm) i širok 2 inča (5 cm). Uključuje i igračku novčanicu i lisice.

Ovaj set uključuje tiskane i digitalne upute za izgradnju, uz LEGO Builder aplikaciju za pametne telefone i tablete, tako da djeca mogu zumirati, rotirati i vizualizirati završene modele dok ih grade.

Istraživanje svijeta kroz igru – LEGO City igračke su dizajnirane kako bi razvijale fizičke vještine i samopouzdanje kroz kreativnu igru.

Zadovoljstvo zajamčeno – Svi LEGO dijelovi zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi bili dosljedni, kompatibilni i zabavni za izgradnju: tako je već od 1958. godine.

Sigurnost na prvom mjestu – LEGO kocke i dijelovi padaju, griju, drobe, vrte i analiziraju se kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Ovaj LEGO set Potjera na policijskom motoru (60392) je savršen poklon za rođendan ili bilo koji drugi dan, koji će djeci pružiti sate zabave u hvatanju bjegunaca. Zar ne zvuči uzbudljivo? Nabavite svoj set danas i zajedno s vašom djecom uplovite u svijet avanture i mašte!

Značajke

  • LEGO City Potjera na policijskom motoru – uzbuđenje i akcija!
  • Djeca stvaraju vlastite priče s LEGO City igračkama.
  • Set s igračkom policijskim motociklom i sportskim automobilom.
  • Tiskane i digitalne upute za zabavno sastavljanje.
  • Razvija kreativnost i fizičke vještine djece.
  • Sigurne i kvalitetne LEGO kocke za sate zabave.