Lego Imperijski Zmaj Lovac Gonič 71790

48,25 KM

Otkrijte najuzbudljivije bitke uz novi set Imperijski Zmaj Lovac Gonič i postanite dio Ninjago avanture!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Svijet NINJAGO donosi vam najuzbudljivije bitke ikad s novim setom Imperijski Zmaj Lovac Gonič (71790)! Ovaj set je inspiriran popularnom TV serijom Dragons Rising i pružit će vam sate i sate nevjerojatne zabave.

Glavna figura u ovom setu je zastrašujuća fotak zvijer – Imperijski Zmaj Lovac Gonič! Sa svojom pomičnom glavom, repom i nogama te impresivnim kandžama i bodljama, ova zvijer je spremna za akciju. Tu su i tri minifigure. Upoznajte se s ninja ratnicima Lloydom i Jayom, koji su naoružani po dvije katane, te s Imperijskim Kandža Generalom, koji ima veliki mač i može jahati na leđima fotak zvijeri uz pomoć sedla.

Za lakše sastavljanje seta, možete koristiti LEGO Builder aplikaciju. Ta aplikacija će vas voditi kroz jednostavan i intuitivan proces sastavljanja, omogućujući vam da uživate u svakom koraku. Možete zumirati i rotirati modele u 3D, spremiti setove i pratiti svoj napredak.

Imperijski Zmaj Lovac Gonič je savršen poklon za sve ljubitelje Ninjago serije starije od 6 godina. S ovim setom možete rekreirati uzbudljive bitke iz serije Dragons Rising ili smisliti vlastite avanture. Imperijski Zmaj Lovac Gonič ima visinu od preko 10 cm, duljinu od 20 cm i širinu od 13 cm, savršen za igru kod kuće ili na putu.

Kvaliteta je zajamčena jer LEGO kocke već više od 6 desetljeća osiguravaju jednostavno povezivanje svaki put. A sigurnost je naša najveća briga – LEGO kocke zadovoljavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Ne propustite ovu priliku da postanete dio NINJAGO avanture s Imperijskim Zmaj Lovcem Goničem (71790). Kupite svoj set danas i doživite nevjerojatne bitke i pustolovine!

Značajke

  • Set inspiriran Ninjago serijom Dragons Rising.
  • Zastrašujuća figura – Imperijski Zmaj Lovac Gonič.
  • Tri minifigure: Lloyd, Jay i Imperijski Kandža General.
  • Sastavljanje olakšano uz LEGO Builder aplikaciju.
  • Spremni za akciju s pomičnim dijelovima i oružjem.
  • Visoka kvaliteta i sigurnost zagarantirani uz LEGO kocke.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.