Lego Boba Fettov Starship Microborac 75344

21,90 KM

Oduševite svoje dijete nevjerojatnom igračkom Boba Fettov Starship Microborac i poklonite mu satove zbog kojih će zaplesati od sreće!

Na zalihi

Lego Boba Fettov Starship Microborac 75344 21,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Lego Boba Fettov Starship Microborac 75344 je nevjerojatna igračka koja će oduševiti sve ljubitelje svijeta Star Warsa. Ovaj mikroborac je izrađen s detaljima koji vjerno prikazuju originalni brod kojim pilotira legendarni Boba Fett.

S precizno oblikovanim dijelovima, ova maštovita kreacija pruža osjećaj uzbuđenja i avanture. Svi njeni detalji odaju poštovanje prema svijetu Star Warsa, što će zadovoljiti čak i najzahtjevnije obožavatelje.

Jedna od ključnih značajki ovog modela je mogućnost pomicanja krila i kokpita, što omogućuje još realističniju igru. Također, tu je i snažna raketa koja izlazi iz donjeg dijela broda, spremna za akciju i borbu protiv neprijatelja.

Boba Fettov Starship Microborac pruža ne samo satove zabave, već i mogućnost razvijanja kreativnosti i mašte. Djeca će uživati u sastavljanju ovog modela, a zatim će moći zamisliti uzbudljive svemirske avanture.

Ova igračka nije samo zabavna, već je i edukativna. Kroz sastavljanje i igru, djeca će razvijati motoričke vještine, logičko razmišljanje i koncentraciju. Osim toga, LEGO kocke potiču kreativnost i imaginaciju, jer djeca mogu stvarati vlastite priče i svjetove.

Dakle, ukoliko želite donijeti svijet Star Warsa u svoj dom i pružiti djetetu satove zabave i učenja, Lego Boba Fettov Starship Microborac 75344 je savršen izbor. S ovom igračkom, vaše dijete će biti dio nevjerojatnih avantura i oživjeti omiljene trenutke iz filmova Star Wars franšize. Ne propustite priliku i nabavite ovaj fantastičan set odmah!

Značajke

  • Lego Boba Fettov Starship Microborac 75344 – za ljubitelje Star Warsa.
  • Realističan dizajn s preciznim detaljima i pokretnim dijelovima.
  • Potiče kreativnost, maštu i logičko razmišljanje.
  • Satovi zabave i učenja kroz sastavljanje i igru.
  • Osjetite uzbuđenje svemirskih avantura s legendarnim Boba Fettom.
  • Ne propustite priliku i nabavite svoj primjerak odmah!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.