Lego Autopraonica 60362

46,75 KM

Neka se mašta razigra uz LEGO City Carwash set – Otkrijte čaroliju čišćenja automobila i donesite osmijeh na lice svakog djeteta!

Na zalihi

Lego Autopraonica 60362 46,75 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uživajte u nevjerojatnoj avanturi čišćenja automobila uz LEGO City Carwash set (60362)! Ovaj set je namijenjen djeci starijoj od 6 godina i omogućuje im da uživaju u satima zabave koristeći svoju maštu kao glavni alat.

Kada otvore ovaj set, djeca će pronaći sve što im je potrebno za izgradnju LEGO autopraonice i automobila, uključujući figurice vozača i radnika autopraonice. Ali to je samo početak!

Ova autopraonica ima nevjerojatne funkcionalnosti koje će razveseliti svako dijete. Automobil vozite kroz autopraonicu, a okretanje četkica je pokretano tako da izgledaju kao prave! Također možete ispuniti automobil pjenom tako da okrenete spremnik sapunice. Ali tu nije kraj, tu su i pokretni ventilatori koji će osušiti automobil prije nego što ga odlučite napuniti gorivom na pumpi.

LEGO City Carwash je sjajan poklon za djecu koja vole cool igračke automobila. Bilo da je to božićni poklon, rođendanski poklon ili poklon bez ikakvog povoda, djeca će biti oduševljena ovim setom.

Kada je zgrada sastavljena, LEGO City Carwash ima dimenzije više od 11 cm visine, 15 cm širine i 11 cm dubine. Nisu potrebne baterije jer ova LEGO igračka radi na snazi dječje mašte.

Uz ovaj set dolazi i interaktivni vodič – LEGO Builder aplikacija. Djeca mogu istraživati i spremiti virtualne modele, pratiti napredak u izgradnji, približavati i okretati modele u 3D formatu dok grade. Ova aplikacija omogućuje dodatnu interakciju i kreativnost.

Spojite ovaj set s drugim LEGO City setovima i stvorite još više zabave i avantura. LEGO City setovi nude realistične strukture, cool vozila i inspirativne likove za neograničenu igru. Djeca su slobodna izraziti svoju kreativnost kroz imaginativne priče i avanture koje prikazuju stvarni život na zabavan i uzbudljiv način.

LEGO City Carwash je visokokvalitetan proizvod koji zadovoljava stroge industrijske standarde kako bi osigurao dosljednost, kompatibilnost i zabavu pri izgradnji. Svi LEGO dijelovi su testirani i sigurni za korištenje.

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku za nabavu LEGO City Carwash seta. Kupite ga danas i uživajte u satima zabave i kreativnosti!

Značajke

  • LEGO City Carwash – zabavna autopraonica za djecu!
  • Funkcionalnosti kao prava autopraonica – okrećuće četkice i ventilatori.
  • Sadrži figurice radnika i vozača.
  • Bez potrebe za baterijama – radi na maštu djece.
  • Interaktivna LEGO Builder aplikacija za dodatnu kreativnost.
  • Kombinirajte s drugim LEGO City setovima za još zabave i avanture.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.