Lego Motorne Sanke 60376

21,90 KM

Otkrijte čarobni svijet LEGO City Arctic Explorer Snowmobile seta i zaplovite u nevjerojatnu avanturu na Arktiku!

Na zalihi

Lego Motorne Sanke 60376 21,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Predstavljamo vam LEGO City Arctic Explorer Snowmobile (60376), set igračaka koji je idealan za djecu od 5 godina pa nadalje. Ovaj set uključuje cool igračku motorne sanke s tragovima i skijama, Arktičko okruženje te istraživačku minifiguru, kao i figure tuljana i tuljanskog mladunca.

Uz ovaj set dolazi jednostavan i slikovit vodič za izgradnju, kao i korak-po-korak 3D upute u LEGO Builder aplikaciji. Djeca mogu u aplikaciji zumirati i rotirati modele te ih vidjeti iz svih kutova dok ih grade. Aplikacija također omogućuje praćenje procesa izgradnje i istraživanje te spremanje virtualnih setova.

Ova igračka donosi mnogo uzbudljive igre za djecu. Djeca odrastaju okružena nevjerojatnim vozilima i strojevima, a LEGO City setovi im omogućuju da istraže te stvari izbliza. LEGO City setovi dolaze s cool vozilima, realističnim strukturama i zabavnim likovima, pružajući sate maštovite igre. Ovi setovi se također mogu kombinirati s drugim LEGO City setovima.

Doputujte do udaljenih destinacija s Arctic Explorer Snowmobile setom. Ovo nevjerojatno vozilo ima tragove i skije za putovanje po snježnim krajolicima. Uzmite svoj ruksak, učitajte fotoaparat i krenite na snimanje divlje prirode gdje ćete otkriti prekrasnog tuljana sa svojim slatkim mladuncem. Arktik je zaista cool!

Set uključuje LEGO igračku motorne sanke – LEGO City Arctic Explorer Snowmobile (60376), koja predstavlja zabavan uvod u maštoviti svijet LEGO City setova. Što se nalazi u kutiji? Sve što vam treba za izgradnju igračke motorne sanke i Arktičke scene, plus minifigura istraživača i figure tuljana i tuljanskog mladunca. Motorne sanke imaju tragove i skije, te odvojivi igrački filmski fotoaparat za zabavnu ulogu igranja.

Ovaj set je savršen poklon za fanove LEGO igračaka. Možete ga darovati kao božićni poklon, rođendanski poklon ili samo poklon iznenađenja za mlade istraživače u dobi od 5 godina i više. Dimenzije motorne sanke su oko 5 cm visine, 8 cm dužine i 5 cm širine. Set također dolazi s dodatnom LEGO opremom, uključujući igrački filmski fotoaparat i kacigu.

Uz ovaj set dolazi i interaktivni vodič u LEGO Builder aplikaciji. Ovdje djeca mogu istraživati i spremiti virtualne setove, pratiti proces izgradnje, zumirati i rotirati modele i gledati ih u 3D dok ih grade.

Uživajte u još više zabave i avanture kombiniranjem ovog seta s drugim LEGO City setovima. Kvaliteta igračaka je premium – sve LEGO komponente zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi osigurale dosljednost, kompatibilnost i zabavu prilikom izgradnje.

Sigurnost je na prvom mjestu – LEGO cigle i dijelovi su ispucani, zagrijani, zgromljeni, savijeni i analizirani kako bi se osiguralo da zadovoljavaju visoke globalne standarde sigurnosti.

Značajke

  • LEGO City Arctic Explorer Snowmobile – set za istraživanje Arktika.
  • Motorne sanke s tragovima i skijama – realistična igračka za djecu.
  • Uključuje istraživačku minifiguru i tuljane.
  • Jednostavne 3D upute za izgradnju u LEGO Builder aplikaciji.
  • Kombinirajte s drugim LEGO City setovima za još avanture.
  • Sadrži igrački filmski fotoaparat i dodatnu opremu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.