Lažljivac Društvna Igra 22007155

8,90 KM

Smijeh garantiran! Stvorite nevjerojatne uspomene s obitelji uz urnebesni Lažljivac.

Na zalihi

Lažljivac Društvna Igra 22007155 8,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uvod:

Zabavite se s obitelji uz “Lažljivca” – igru u kojoj ćete se približiti jedni drugima i stvoriti nevjerojatne uspomene. Djeca će se satima smijati noseći smiješne naočale dok pokušavaju pobijediti i prevariti vas. Ova igra je savršena neovisno o vremenu ili prigodi. Osoba s najkraćim nosom osvaja “Lažljivca”, a tko zna, možda vam čak nos i poraste! Uz ovo maštovito igraća iskustva, “Lažljivac” vam pruža nevjerojatnu zabavu. Djeca će biti oduševljena uhvatiti druge igrače kada igraju krivu kartu i moraju nositi nastavak na nosu. Što je nos duži, to će smijeh biti glasniji! Djeca će se zabavljati igrajući svoje likove i sudjelujući u ovoj urnebesnoj igri vara. Kako se igra “Lažljivac”? Sve ovisi o onome što kažete, a ne o onome što igrate! Igrajte karte u njihovom redoslijedu i recite što igrate. Nemate odgovarajuću kartu? Vrijeme je da stavite svoje najbolje poker lice i pokušate sve prevariti igrajući drugu kartu. Ali pazite! Ako ne uspijete, morat ćete staviti nastavak na svoje naočale koji će rasti svaki put kada vas uhvate! Ako vas neopravdano optuže, igrač koji je rekao “Lažljivac” mora staviti nastavak na nos. Svi se zabavljaju dok gledaju kako im nosovi rastu! Igrač s najkraćim nosom pobjeđuje! Smiješne naočale “Lažljivca” dolaze s 4 para za svakog igrača!

“Lažljivac” je igra koja će vas dovesti do suza od smijeha! Nakon što stavite naočale s nastavkom na nos, djeca će jedva zadržavati ozbiljan izraz lica. Nos igrača će rasti kako igra napreduje, a smijeh će doseći nevjerojatne razine! Doživite smijeh na potpuno novoj razini uz “Lažljivca”!

Ova igra dolazi s 4 para smiješnih naočala kako bi svaki igrač imao svoj par. Igra se sastoji od 24 kartice, 11 nastavaka na nosu i 1 igraćeg polja. To znači da imate sve što vam treba da biste započeli zabavu s prijateljima i obitelji.

Igrač s najkraćim nosom je pobjednik! Osjetite uzbuđenje i smijeh dok nosovi rastu. “Lažljivac” je igra koja donosi smijeh i zabavu za cijeli stol! Ne propustite priliku stvoriti nevjerojatne uspomene s obitelji i prijateljima. Učinite svoju večer nezaboravnom uz “Lažljivca”!

Značajke

  • Zabavna igra za obitelj i prijatelje
  • Smiješne naočale s rastućim nosovima
  • Igra vara i izaziva smijeh
  • 4 para naočala za svakog igrača
  • Igra se s 24 kartice i 11 nastavaka na nosu
  • Pobjeđuje igrač s najkraćim nosom

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.