Društvna Igra Scrabble 22007035

9,90 KM

Scrabble – igra koja otvara vrata kreativnosti, povezuje ljude i stvara nevjerojatne uspomene!

Na zalihi

Društvna Igra Scrabble 22007035 9,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Scrabble je klasična društvena igra koja će te oduševiti! Uključuje igraću ploču, 4 stalka za slova, 100 pločica s slovima, vrećicu za pločice i upute za igru. Ova igra je namijenjena za 2-4 igrača i pruža ti priliku da spojiš slova i ljude.

Dopusti da se slova i ljudi povežu kroz ovu omiljenu igru diljem svijeta. Iskoristi pločice s slovima kako bi stvarao riječi na već postojećoj ploči. Scrabble je sjajan način da se kroz igru povežeš s prijateljima i obitelji.

U paketu ćeš pronaći igraću ploču, 4 stalka za slova, 100 pločica s različitim slovima, vrećicu za pločice i pravila igre. Ova igra je namijenjena za 2-4 igrača i pogodna je za igrače u dobi od 10 godina i više.

Scrabble je više od obične igre – to je prilika za stvaranje novih veza i riječi. Iskoristi svoju kreativnost i vještinu izražavanja kroz slova kako bi osvojio ovu igru. Okupi svoje prijatelje ili obitelj i provedi uzbudljivo popodne zajedno.

Uz Scrabble, imaš priliku izraziti se na poseban način i pokazati svoje jezične vještine. Ova igra će te potaknuti na razmišljanje, učenje novih riječi i pronalaženje kreativnih načina za izgradnju svoje strategije.

Igraj se slobodno i bezbrižno znajući da je Scrabble siguran i kvalitetan proizvod. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji će izdržati dugotrajno korištenje. Uživaj u igri sa svojim najdražim ljudima i stvaraj nove uspomene.

Započni avanturu slova danas! Nabavi Scrabble i uživaj u ovoj klasičnoj igri koja spaja ljude i riječi. Otvori vrata svijetu kreativnosti i zabave s ovom izvanrednom igrom. Ne propusti priliku da pokažeš svoje jezične vještine i osvojiš svoje protivnike. Kupi Scrabble i uživaj u satima zabave!

Značajke

  • Klasična društvena igra koja povezuje slova i ljude.
  • Izrađena od visokokvalitetnih materijala za dugotrajnu zabavu.
  • Namijenjena za 2-4 igrača u dobi od 10 godina i više.
  • Potiče kreativnost i jezične vještine.
  • Igra za stvaranje veza i novih riječi.
  • Uživajte u satima zabave s najdražim ljudima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.