Poklon set za bebe – Košara plava

65,00 KM

Najslađi poklon za uživanje na otvorenom – Poklon Set Košara će oduševiti i djecu i odrasle!

Na zalihi

Poklon set za bebe - Košara plava 65,00 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

 • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
 • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
 • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
 • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Savršen poklon set za uživanje na otvorenom!

Piknik setovi mogu biti sjajni pokloni koji će oduševiti i djecu i odrasle. Ako tražite poklon koji će istovremeno razvijati djetetove prehrambene navike, poticati kreativnost i pružiti udoban i zabavan obrok na otvorenom, onda je ovaj poklon set prava opcija za tebe.

Set za hranjenje je neizostavan dodatak za dječje obroke na otvorenom. Naši setovi uključuju sve što je potrebno za obrok – pribor za jelo, tanjur, čašu i žličicu. Izrađeni od kvalitetnog silikona, setovi se lako peru i udobno se drže u djetetovim malim rukama.

Montessori igračke su sastavni dio ovog seta i pomažu u razvoju djeteta na različitim područjima. One potiču djetetovu kreativnost i motoričke vještine, pružajući zadovoljstvo cijeloj obitelji. Uz ove igračke, piknik će postati ne samo obrok na otvorenom, već pravo malo igralište za tvoje mališane.

Karte za posebne trenutke su dodatak koji će ti omogućiti da zabilježiš svaki poseban trenutak sa svojim djetetom. Dok zajedno uživate u pikniku, možeš napraviti fotografiju pomoću ovih posebnih karata i stvoriti sjajne uspomene koje će trajati cijeli život.

Lagana i prenosiva košara ti omogućuje da sve ove elemente jednostavno nosiš sa sobom i pohraniš kada se ne koriste. Košara neće samo poslužiti kao praktičan dodatak, već će postati i draga uspomena u koju možeš pohraniti omiljene stvari svog djeteta, poput igračke, malih odjevnih predmeta ili fotografija najljepših trenutaka.

Dakle, ako želiš oduševiti voljenu osobu koja ima malo dijete, ova preslatka Košara je savršen poklon za rođenje ili prvi rođendan. Pruža praktičnost, mogućnosti za razvoj i uspomene koje će trajati cijeli život. Iznenadi voljenu osobu ovim jedinstvenim poklonom i dopusti da njihovo dijete uživa u pikniku na najbolji mogući način.

Značajke

 • Savršen poklon za uživanje na otvorenom!
 • Razvija prehrambene navike i kreativnost djece.
 • Set sa priborom za jelo, tanjurom, čašom i žličicom.
 • Montessori igračke za razvoj motoričkih vještina djeteta.
 • Karte za posebne trenutke i stvaranje uspomena.
 • Prenosiva košara za praktičnost i uspomene koje će trajati.