Konstrukcija kolica Cybex E Priam Rose Gold

2.529,00 KM

CYBEX e-PRIAM kombinacija luksuznog dizajna i funkcionalnosti.

Konstrukcija kolica Cybex E Priam Rose Gold 2.529,00 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

CYBEX e-PRIAM kombinira luksuzan dizajn i funkcionalnost s modernim značajkama omogućujući roditeljima više putovanja, više nošenja i više prilagodbe i jednostavnosti u užurbanim životima. Inteligentan, intuitivan i iznimno inovativan, e-PRIAM omogućuje iznimnu lakoću prilikom kretanja na uzbrdicama ili nizbrdicama, pametno se prilagođava svakom terenu poput pijeska, šljunka ili kamenja te hodanja po snijegu. Senzori Smart Uphill & Downhill, smješteni na ručkama, detektiraju napor guranja i povlačenja, dok pametni algoritam navodi motore, koji su integrirani u konstrukciju, pružajući pomoć roditeljima kada im je najpotrebnija. Smart Uneven Surface Assist osigurava glatku vožnju za roditelja i dijete osiguravajući jednaku razinu udobnosti bez obzira na teren kojim se krećete.

Cybex e-PRIAM može se koristiti kao sofisticirana sportska kolica sa sjedalom koje se može koristiti okrenuto naprijed ili natrag. Sjedalo se može prilagoditi u četiri različita položaja, uključujući ravan položaj, a samo sjedalo je postavljeno na visini klasičnog stola za blagovanje pa kolica možete iskoristiti i kao mobilnu hranilicu u restoranima ili kafićima.

Ovisno o uvjetima, s jednim punjenjem baterije, moći ćete prijeći od 20 do 45 kilometra. e-PRIAM možete koristiti i bez asistencije elektroničkih funkcija pa ćete e-PRIAM moći voziti kao regularna PRIAM kolica. Na raspolaganju vam je mogućnost da izravno spojite kolica na utičnicu pomoću isporučenog kabela ili odvojite bateriju od stražnje osovine radi punjenja. Nikada ne ostavljajte e-PRIAM bez nadzora dok punite bateriju. Vrijeme punjenja je oko 3,5 sata.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Konstrukcija kolica Cybex E Priam Rose Gold”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)