Konjić za ljuljanje

89,95 KM

Otkrijte čudesan svijet igre i mašte s Konjićem za ljuljanjem – nevjerojatna igračka koja razvija motoričke sposobnosti i donosi sate zabave i maštovitosti!

Na zalihi

Konjić za ljuljanje 89,95 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

gračka na ljuljanje koja razvija motoričke sposobnosti i maštu djece

Dobili ste priliku otkriti čaroban svijet mašte koji će vaše dijete provesti kroz nevjerojatne avanture. Konjić je više od obične igračke – to je čarobno stvorenje na kojem će vaše dijete moći ljuljati i istovremeno razvijati svoje motoričke sposobnosti. Ova prekrasna igračka pruža nevjerojatnu mekoću na dodir i osjećaj koji će oduševiti vaše dijete.

Razvoj motoričkih sposobnosti:
Igračke na ljuljanje su fantastičan način za poticanje razvoja motoričkih sposobnosti kod djece. Dijete će se morati uskladiti s ritmom ljuljanja, održavati ravnotežu i pravilno koristiti mišiće tijekom igre. Ovo je izvrsna prilika za vaše dijete da razvije svoju koordinaciju i motoričke vještine na zabavan način.

Razvijanje mašte kroz igru:
Konjić nije samo igračka – to je ključ za otključavanje neograničenog svijeta mašte. Vaše dijete će imati priliku pretvoriti se u svoje omiljene likove, bilo da su to kauboji, vitezovi, princeze ili ratnice. Ovisno o njihovim željama i karakteru, svaka igračka na ljuljanje postaje mjesto gdje se maštovite priče razvijaju i zabava ne prestaje.

Popularnost među dječacima i djevojčicama:
Konjić je omiljen među dječacima koji žele postati kauboji i vitezovi, dok djevojčice uživaju pretvarajući se u princeze ili moćne ratnice. Ova igračka prilagođava se potrebama djeteta, omogućavajući im da iskažu svoju individualnost i igraju ulogama koje najviše vole.

Konjić je više od igračke na ljuljanje – to je ulaznica u svijet mašte i zabave. Uz njega, vaše dijete će razvijati motoričke sposobnosti, uživati u mekoći i osjećaju na dodir, te provoditi sate i sate zabave i kreativnosti. Ne propustite priliku da svoje dijete provedete kroz čarobne priče i avanture uz Konjić za ljuljanje.

Značajke

  • Igračka na ljuljanje koja razvija motoričke sposobnosti djece.
  • Potiče razvoj koordinacije i motoričkih vještina na zabavan način.
  • Otključava maštoviti svijet i razvija kreativnost djeteta.
  • Popularna među dječacima i djevojčicama.
  • Pruža osjećaj mekoće i udobnosti na dodir.
  • Neograničena zabava i avantura uz Konjića.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.