Kolica Mc Leona² Select Grey Kolica

669,05 KM

Kolica.

Na zalihi

Kolica Mc Leona² Select Grey Kolica 669,05 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Maxi-Cosi Leona² kolica – super kompaktna gradska kolica

Maxi-Cosi Leona² udobna i kompaktna kolica – idealna kolica za život u gradu. Izuzetno su lagana, ima ovjes koji apsorbira udarce i okretana su. Kompatibilna nosiljka za dječja kolica i nosiljka za bebe mogu se pričvrstiti na okvir Maxi-Cosi kolica Leona². Nosiljka za kolica i nosiljka za bebe prodaju se zasebno. Dakle, imate praktičan i fleksibilan sustav putovanja.

Detalji o proizvodu:

Preporučena dob: od rođenja do 4 godine (od rođenja po izboru s kolicima ili nosiljkom za bebe – nisu uključeni)

Nosivost: do 22 kg

Sjedalo podesivo po visini od 45 cm do 56 cm, naslon za leđa podesiv od 103° do 154°, krov na uvlačenje s UV zaštitom 50+, ventilacijski prozor i vizir, sigurnosni pojas u 5 točaka, magnetsko zaključavanje pojasa, okretna sigurnosna šipka, 3 položaja za ležanje , podesivi oslonac za noge, sklopivo sjedalo
Okvir: kotači otporni na probijanje, prednji kotači zakretni i mogu se zaključati, promjer 18 cm, stražnji kotači promjera 21 cm, ovjes na svim kotačima, mehanizam za sklapanje jednom rukom s integriranim remenom za nošenje i ručkom, prostrana košara za pohranu (može se napuniti do 5 kg)
Kompatibilan s putnim sustavom – adapter za nosiljku za dojenčad nije uključen!

Otvorene dimenzije: V 103,5 cm x D 85,5 cm x Š 46,5 cm

Dimenzije sklopljene s kotačima: D 58,5 cm x Š 46 cm x V 31 cm

Dimenzije sklopljene bez kotača: D 52,5 cm x Š 46 cm x V 31 cm

Težina: 8,84 kg ukupno, okvir s kotačima 5,3 kg, sjedište 3,54 kg

Opseg isporuke: okvir s kotačima, sjedište s nadstrešnicom, košara za kupovinu, sigurnosna šipka, adapter za nosiljku za bebe u kolicima

XL udobnost u XS formatu

Maxi-Cosi Leona² kolica prate vašu bebu od prvog dana. Zbog svoje male veličine i male težine, mogu se lako pohraniti i štedi prostor. Na putovanje se mogu uredno transportirati u putnoj torbi koja je dostupna kao dodatna oprema.

Duga upotrebljivost
Leona² se može koristiti s Maxi-Cosi Oria nosiljkom za dojenčad, koja je dostupna kao dodatna oprema, od prvog dana. Adapter za nosiljku za kolica već su uključena u cijenu kolica. Jedinica sjedala Leona² može se jednostavno montirati okrenuta prema mami ili okrenuta u smjeru vožnje. Naslon se može podesiti u ležeći položaj. Kako vaše dijete raste, lako možete podesiti visinu naslona za leđa i prilagoditi ga veličini vašeg djeteta. Tako da ga možete koristiti do 4 godine.

Udobne karakteristike
Prekrasno mekano podstavljeno sjedalo s mekanim podstavljenim Easy-In pojasom i sigurnosnom šipkom obećavaju udobnu i sigurnu vožnju. Ovjes koji apsorbira udarce i prednji kotači koji se mogu zaključati omogućuju kolicima² da s lakoćom savladaju čak i neravne staze. Zahvaljujući tendi na uvlačenje s prozirnim ventilacijskim prozorom i krovićem za sunce, možete optimalno prilagoditi tendu ovisno o vjetru i suncu.