Kolica Cybex Balios S And Cot S Denim Manhattan Grey

1.250,75 KM

Kolica.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Komplet opreme za bebe, sastoji se od košare i sportskog dijela sa konstrukcijom.
Svi dijelovi se mogu postaviti u oba smjera vožnje.

BALIOS S

Od rođenja do 17 kg (približno 4 godine)

BALIOS S KOLICA

Ugodna vožnja, gdje god da krenete

Prilagodljivo vama, udobnost za dijete

  • 3 u 1 sistem putovanja
  • Sistem slaganja jednom rukom, kompaktna, samostalno stoje sklopljena
  • Veliki kotači za sve površine uz mekanu amortizaciju
  • Sjedalo se okreće u oba smjera
  • Sistem nagiba jednom rukom, s ležećim položajem

Dodajte novu CYBEX ili gb autosjedalicu za bebe i prostranu košaru S na Balios S kako bi dobili 3 u 1 sistem putovanja za vožnju gradskim ulicama i okolinom. Ugodna vožnja je zagarantirana bez obzira gdje vas put odvede: amortizacija na velikim kotačima za sve terene osigurati će glatku i okretnu vožnju popločenim gradskim ulicama, pločnikom ili u vožnji izvan grada. Karakteristike poput sjedala koje se okreće u oba smjera, memorijski gumbi ili mehanizam sklapanja jednom rukom te potpuno ležeći položaj naslona čine Balios S savršenim suputnikom.

KOLICA BALIOS S: SAVRŠENO ZA SPAVANJE U POKRETU

Kroz djetetove prve mjesece (od rođenja do približno 6 mjeseci) Pram je savršen krevet u pokretu. Krović s velikim vizirom nudi zaštitu od sunca UPF50+ i od vjetra za vašeg mališana. Ručka za prenošenje na Cot S smještena je kroz krović, za jednostavno prenošenje i namještanje na bazu kolica. Opremljena madracem od memorijske pjene koji podupire ispravan položaj ležanja djeteta, naša najveća CYBEX košara osim što je posebno prostrana, nudi zaklonjen prostor za vaše dijete.

3 U 1 SISTEM PUTOVANJA

Balios S konstrukcija kolica može se koristiti kao 3 u 1 sistem putovanja. Jednostavno učvrstite košaru S, odgovarajuće sportsko sjedalo ili jednu od renomiranih CYBEX i gb autosjedalica.

SISTEM SKLAPANJA JEDNOM RUKOM

Kada Baliso S nisu u upotrebi, mogu se jednostavno sklopiti sistemom sklapanja jednom rukom, u samostojeći položaj (41 x 60 x 75 cm), čak i kada je sjedalo postavljeno prema roditelju.

VELIKI KOTAČI ZA SVE TERENE S MEKANOM AMORTIZACIJOM.

Veliki kotači za sve terene s amortizacijom na svim kotačima osigurava ugodnu vožnju za roditelje i za dijete. Od kamenih popločenih puteva do neravnih staza, uživajte u glatkoj mobilnosti gdje god krenuli.

SJEDALO KOJE SE MOŽE POSTAVITI U OBA SMJERA

Odaberite smjer vožnje prema roditelju ili u smjeru vožnje. Okretanje sjedala je brzo i jednostavno zahvaljujući memorijskim gumbima.

SISTEM NAGIBA JEDNOM RUKOM

U tri položaja prilagodljiv naslon za leđa osigurava udobnost vašem djetetu. Pametna funkcija nagiba jednom rukom nudi i potpuno ležeći položaj, što Balios S čini prigodnim za dijete od rođenja.

 

KOŠARA ZA KOLICA BALIOS S

Kroz djetetove prve mjesece (od rođenja do približno 6 mjeseci) košara je savršen krevet u pokretu. Krović nudi zaštitu od sunca UPF50+ i od vjetra za vašeg mališana. Ručka za prenošenje na košari S smještena je kroz krović, za jednostavno prenošenje i namještanje na bazu kolica. Opremljena madracem od memorijske pjene koji podupire ispravan položaj ležanja djeteta, najveća CYBEX košara osim što je posebno prostrana, nudi zaklonjen prostor za vaše dijete. 

 

dužina / širina / visina: 790 – 925 / 600 / 990 – 1100 mm
težina: 11,2 kg
Od rođenja do 17 kg (približno 4 godine)
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Razvijeno i dizajnirano u Njemačkoj