Kamion Sa Svjetlom I Zvukom 21042996

22,95 KM

Iskusite uzbuđenje gradilišta s Kamionom sa svjetlima i zvukom 21042996 – prava avantura za vašu djecu!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Kamion sa svjetlima i zvukom 21042996

Zamisli scenu: gradilište puno uzbuđenja, buka strojeva i zvuk kamiona koji prenose najvažnije materijale. Sada, zahvaljujući Kamionu sa svjetlima i zvukom 21042996, tvoja djeca mogu doživjeti tu atmosferu na vlastitoj koži!

Ovaj nevjerojatan kamion opremljen je svjetlima koja bljeskaju i alarmom koji se oglašava, tako da djeca mogu dobiti autentičan dojam vožnje na gradilištu. Kada se uključe svjetla i alarm, djeca će doživjeti pravu avanturu! Kamion također ima otvarajuća vrata i rotirajuću betonjerku, što pruža dodatnu razinu interakcije i zabave.

Jedna od najboljih karakteristika ovog kamiona je njegova skala 1:15, što ga čini izuzetno realističnim. Tvoja djeca će se osjećati kao pravi vozači dok upravljaju ovim sjajnim vozilom.

Ovaj kamion pokreću baterije, stoga nema potrebe za punjenjem ili kabelima. Jednostavno ubaci baterije i spremni ste za vožnju! Preporučujemo korištenje AA baterija za kamion i daljinski upravljač radi najboljih performansi.

Dimenzije pakiranja su 50,5 x 19,5 x 14 cm, što ga čini praktičnim za pohranu i nošenje sa sobom. Kamion dolazi bez baterija, stoga se pobrini da ih imaš pri ruci kako bi mogao odmah započeti s igrom.

Kamion sa svjetlima i zvukom 21042996 je savršen poklon za djecu stariju od 6 godina, posebno za one koji vole gradilišta i vozila. Ovaj kamion će potaknuti njihovu maštu i pružiti im sate zabave i avanture.

Ne čekaj više, naruči svoj Kamion sa svjetlima i zvukom 21042996 i omogući svojoj djeci da dožive pravo gradilište u vlastitom domu!

Značajke

  • Autentično iskustvo gradilišta za djecu
  • Svjetla i zvukovi za pravu vožnju
  • Otvarajuća vrata i rotirajuća betonjerka
  • Realistični kamion u mjerilu 1:15
  • Jednostavno pokretanje baterijama
  • Savršen poklon za djecu stariju od 6 godina

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.